Ovo su četiri namirnice pomoću kojih Khloé Kardashian jamči ravan trbuh

Ljeto je već debelo počelo, no nikad nije kasno za početi raditi na ravnom trbuhu!
Vidi originalni članak

Sve je veći (i zdraviji) trend da uravnotežena prehrana i redovito vježbanje nisu tu samo kako bismo dobro izgledale na plaži, već kako bismo se i odlično osjećale pa zaboravite na datum i primite se vježbanja! Međutim, osim vježbanja, važna je i prehrana, a nerijetko volimo zaviriti u tanjure poznatih i vidjeti čemu oni duguju svoju besprijekornu liniju.

Dama koja je svoju liniju uistinu dotjerala do savršenstva je Khloe Kardashian. Osim mukotrpnom vježbanju, svoj ravan trbuh može zahvaliti i sljedećih četiri namirnice.

Đumbir

Đumbir sadrži enzim koji pomaže u učvršćivanju trbuha, a istovremeno je poznat kao snažna antibakterijska i protuupalna hrana

Lubenica

Omiljeno ljetno voće najbolji je saveznik i našem tijelu jer pomaže regulirati razinu soli i izbaciti višak vode iz tijela

Rajčica

Rajčica dolazi s antioksidanskom likopena za koji se zna da ima vrlo učinkovite protuupalne učinke!

Zob

Zob ima prebiotički učinak, a ujedno i poboljšava probavni sustav te čini čuda pri smanjivanju nadutosti.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".