Ovo je kuća za odmor iz bajke u srcu Istre

Izgrađena ove godine, a već puna turista. Provjerite u čemu je tajna ove mediteranske ljepotice
Vidi originalni članak

Istra je već poznata ljetna destinacija mnogobrojnih turista. More, kao najveća blagodat kojoj rijetko tko može odoljeti glavni je adut zašto posjetiti Istru, no ne treba zaboraviti ni na glavnu prednost njezinih lijepih, manjih gradića i okolice.

Naime, kuće za odmor koje se tamo nalaze nude savršeni mir i tišinu za potpuni odmor. U blizini Labina, točnije u mjestu Nedešćina, nalazi se jedna takva, bajkovita D villa. Vodimo vas u vizualnu šetnju kako biste iskusili sve čari ove prekrasne, tek izgrađene vile.

Širina prostora i komocija koju vanjski dio vile nudi idealan je za vaše jutarnje kave i pripremu za dnevne aktivnosti. Naime, vila se širi u L oblik i ima nešto više od 120 m2. Ima tri spavaće sobe, dnevni boravak, dvije kupaonice i opremljenu blagovaonicu i kuhinju koje zaokružuju unutarnji prostor. Cjelokupan dojam će dodatno poboljšava prekrasan bazen koji se u sudaru s neutralnim bojama i travnjakom posebno ističe te spaja s osjećajem prirodnog. Dapače, cijeli ambijent dvorišta vile nagnat će vas da pomislite kao da ste ušli u film, a u njemu dominira osjećaj idile.

Ova vila je prostrana, prirodna, sa zanimljivim detaljima od ratana, kao što su to, primjerice, obli lusteri u blagovaonici i u spavaćim sobama. Kao da je sve na svome mjestu, dobiva se dojam kada se promatra sklad neutralnih boja, sive i beža s drvenim akcentima kojih je taman onoliko da se naglasi toplina prostora.

Ljubazna vlasnica Nina Skeja odmah nas je kupila zbog svoje pristupačnosti i ljubaznosti.

- Muž Domagoj i ja dizajnirali smo vilu potpuno sami i vodimo cijeli posao. Ona je izgrađena ove godine i odmah čim smo je izgradili i stavili u ponudu, turisti su krenuli – kroz smijeh nam prepričava Nina.

Činjenica da su turisti odmah krenuli nas ne iznenađuje, budući da je vila okružena zelenilom i vinogradima, pa gosti mogu u potpunom luksuzu osjetiti puni dašak predivne Istre i Mediterana. Nas je odmah kupila svojim sladom, prostranstvom i osjećajem za detalje, te zasigurno možemo potvrditi da je D Villa sinonim za potpuni odmor i „pune baterije!“ jednog idealnog ljeta.

Sadržaj nastao u suradnji s D Villom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".