Otvara se novi Boogie Lab u Zagrebu; saznali smo i koja je lokacija

S novim Boogie Labom, Zagreb dobiva jedinstvenu gastro destinaciju koja će oduševiti ljubitelje vrhunske hrane i ugodne atmosfere.
Vidi originalni članak

U jednom od najživljih dijelova Zagreba, uskoro će se otvoriti nova poslovnica Boogie Laba, najavljujući promjene u svijetu gastronomije. Nakon dugog iščekivanja, Boogie Lab priča proširit će se na Arena Centar, postajući nezaobilazno odredište za sve ljubitelje vrhunske hrane i ugodne atmosfere.

Očekivanja su već podignuta među građanima Zagreba uoči otvaranja nove Boogie Lab poslovnice. Sada je službeno potvrđeno da će ova gastro destinacija pružiti jedinstveno iskustvo i u samom srcu najfrekventnijeg trgovačkog centra u Hrvatskoj.

Unatoč zadržavanju prepoznatljivog stila, Boogie Lab najavljuje nove elemente koji će oduševiti posjetitelje već pri prvom dolasku. Kreativna arhitektica Mia Petričević, inspirirana sloganom "Mjesto koje pušta najbolju hranu i kuha dobru glazbu", osmislila je proizvodni pogon u obliku velikog jukeboxa kao jedan od mnogih detalja koje će posjetitelji moći doživjeti u ovom brzorastućem kvartu.

"Osnovni koncept dizajna prostora, materijali i tonovi postavljeni su u prvom lokalu u Parku Kneževa. Pomno razmišljajući i želeći poboljšati dosadašnje uratke, dali smo si zadatak da u svaki sljedeći unosimo dodatne inovacije, koje se nadovezuju na postojeći, ali ga nadograđuju. Svaka lokacija svojom kvadraturom, gabaritima, tehničkim zahtjevima nalaže određene prilagodbe koje smo mi prihvatili kao izazov!", otkriva arhitektica Mia Petričević iz Studia Bunker.

Nova Boogie Lab poslovnica u Arena Centru prilagođena je specifičnostima ovog frekventnog mjesta. Pozicionirana u centru Laništa, Boogie Lab će ponuditi večernju 'moonlight' vibru, ali i program koji će iznenaditi mnoge posjetitelje. Ponuda hrane i pića bit će prilagođena potrebama ovog dinamičnog kvarta, zadržavajući pritom prepoznatljivu kvalitetu i inovativni pristup.

S novim Boogie Labom, Zagreb dobiva jedinstvenu gastro destinaciju koja će oduševiti ljubitelje vrhunske hrane i ugodne atmosfere. Uz kreativne detalje poput prostora za pripremu proizvoda u obliku velikog jukeboxa, Boogie Lab pružit će nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima.

Blake Lively oduševila na reviji Michaela Korsa u zanimljivoj kombinaciji s uzorkom žirafe
Jadranki Sloković crno-bijeli klasici savršeno pristaju: Inspirirajte se stajlingom jedne od najbolje odjevenih Hrvatica
Čizme kakve nosi zgodna dama ove su sezone broj jedan: Sjajno izgledaju uz mini haljinu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".