Otišli smo na Hrelić i potrošili 55 kuna: Pogledajte što smo kupili!

Na Hrelić smo došli točno u 7 ujutro, neki su prodavači već izložili svoju ponudu, dok su drugi tek dolazili kombijima.
Vidi originalni članak

Hrelić se nedavno otvorio nakon dugih šest mjeseci pa smo se odlučili uputiti i vidjeti kakva je ponuda te što sve možemo kupiti za pedesetak kuna. Srijeda je, kažu kako je prodavača barem upola manje nego inače, osobito nedjeljom, no to nas nije obeshrabrilo u našoj potrazi. Došli smo točno u 7 ujutro, neki su prodavači već izložili svoju ponudu, dok su drugi tek dolazili kombijima.

- Prazno je, inače ima puno više ljudi - govori mi snimatelj, dok ja gledam odakle krenuti i koja mi ja najbolja "taktika". 

O Hreliću slušam često, od mame i sestre, prijateljica i kolegica, no sama dugo nisam bila. Kad kažem dugo, mislim na barem 10 godina, pa je današnji odlazak na sajam bio pravi izazov. Pripremila sam 50 kuna u kovanicama i krenula u šoping. Odmah sam na početku znala da cjenkanje i ja nismo na "ti" pa mi je trebao jedan cijeli krug oko Hrelića da se napokon odvažim pitati može li dvije šalice za cijenu jedne. Dobila sam hladno "ne", no prodavač se na kraju i predomislio. 

Za nekog tko na Hreliću nije bio godinama, kao i za osobu koja nije maher kad je u pitanju cjenkanje, mislim da sam jako dobro prošla pa sam zadovoljna svojim "ulovima". Što smo sve kupili na Hreliću za 50 kuna, pogledajte u videu:

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".