Osnovnoškolke poručile za Dan žena: 'Ustrajte, imajte svoj cilj i budite ono što želite'

Osnovnoškolke iz velikogoričke škole "Eugen Kvaternik" snimile su videu povodom Dana žena
Vidi originalni članak

Sutra se obilježava Međunarodni dan žena, a tim povodom osnovnoškole iz Osnovne škole "Eugen Kvaternik" otkrile što za njih znači biti žena.

- Nije da kažem da su cure vrijednije od dečkiju, ali dokazano je da su žene bolje šefice jer mogu obavljati više poslovna odjednom, rekla je 12-godišnja Jelena.

- Dobro je biti žena jer mogu biti što jesam i boli me briga za sve ostalo, rekla je Jelena (12). Dodala je da cure misle da moraju biti uvijek sređene, ali dobar si onakav kakav jesi. 

Svima bih poručila da i dalje ustraju, da imaju svoj cilj i da prema tome idu, da bude ono što žele i da budu ono što jesu, bila je zajednička poruka svih djevojčica.

- Ako se sami sebe sviđate, takve i ostanite! 

Što su nam osnovnoškole još otkrile, pogledajte u videu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video je realiziran u sklopu Dana medijske pismenosti sa školama koje su sudjelovale u projektu povodom obilježavanja tog dana. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".