Osnovnoškolci se rasplesali na Indirinu pjesmu, ona poručila: 'Ovaj video za mene je najveća čokolada'

Indira Levak oduševljena je nastup osnovnoškolaca na njezinu pjesmu za ovogodišnju Doru "You Will Never Break My Heart"
Vidi originalni članak

Indira Levak imala je jedan od najupečatljivijih nastupa na ovogodišnjoj Dori, a taj se nastup posebno dojmio učenike iz zagrebačke osnovne škole "Gustav Krklec". Osnovnoškolcima se nastup toliko svidio da su snimili video gdje plešu na njezinu pjesmu. Video je na svojoj Facebook stranici podijelila i Indira koja je napisala da je tako malo potrebno za sreću i veselje, a da je ovaj video za nju najveća "čokolada" na svijetu. Dodala je da 3.a i 3.c razred imaju najboljeg učitelja Lea, svima im poslala puno pusica, a prenijela je i poruku koju su joj poslali: 

Mi smo učenici 3.a i c razreda Osnovne škole Gustava Krkleca u Zagrebu. S obzirom na to da je naš učitelj Leo veliki fan Eurosonga, za domaću zadaću preko vikenda nam je zadao da gledamo Doru te prokomentiramo nastupe. Bilo je sve nekako jednolično dok nije nastupila Indira. Onda je nastalo ludilo. Sve je bilo puno boja, veselo, razigrano s puno dobre energije. Baš kao i mi. Bili smo tužni što naši glasovi nisu bili dovoljni da Indira pobijedi pa smo odlučili snimiti ovaj video da razveselimo našu pobjednicu. Nadamo se da će drugi puta biti odabrana pjesma s puno života i veselja jer nam je dosta sivila i monotonije. Indira mi te volimo.

Cijeli video možete pogledati u nastavku:

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".