Osnovna Škola Grigora Viteza u Lisinskom predstavila sjajn mjuzikl i podržala udrugu CRVENIH NOSEVA

Mjuzikl ‘Na putu s Antuntunkom’ nije bio samo kulturni događaj, već je imao i humanitarnu dimenziju.
Vidi originalni članak

Osnovna škola Grigora Viteza iz Trnja oduševila je publiku nezaboravnom izvedbom svojeg jedinstvenog školskog mjuzikla ‘Na putu s Antuntunkom’ u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog protekle nedjelje.

Mjuzikl je autorsko djelo koje je nastalo tijekom 13 mjeseci te je rezultat suradnje čak 140 učenika i 30 učitelja. Priča prati odrastanje djevojčice Antuntunke, simbolizirajući kako se iz Trnja mogu dotaknuti zvijezde, vjerovanje u sebe te davanje svega od sebe. U finalu mjuzikla, Antuntunka susreće CRVENE NOSOVE, koji joj pomažu prevladati prepreke i shvatiti da je sve moguće uz vjeru u sebe i ulaganje truda.

Ravnateljica Osnovne škole Grigora Viteza, Vlatka Kovač, izrazila je ponos zbog uspješne izvedbe mjuzikla te naglasila važnost predanosti, motivacije i prepoznatog talenta u postizanju izvrsnosti. Ova posebna večer nije samo obilježila 70. godišnjicu škole, već je bila prilika pokazati radost i talent svojih učenika u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

– Pravi trenutak dogodio se željom za obilježavanje 70 -te godišnjice škole, a uspjeh nas je potaknuo da poželimo svoje djelo još jednom izvesti i s ponosom ga pokazati svima zainteresiranima. Za uspjeh, kao u svakom poslu, zaslužni su predani rad, visoka motiviranost i prepoznati talent. Upravo to je način kojim u OŠ Grigora Viteza pristupamo svakom učeniku težeći izvrsnosti – rekla je ravnateljica.

Mjuzikl ‘Na putu s Antuntunkom’ nije bio samo kulturni događaj, već je imao i humanitarnu dimenziju. Cilj je bio prikupljanje sredstava za misiju udruge CRVENI NOSOVI, koja pruža radost djeci koja se liječe u bolnicama. Gledatelji su imali priliku dati svoj doprinos ovom hvale vrijednom cilju tijekom uživanja u izvedbi mjuzikla.

Ravnateljica Kovač istaknula je važnost udruge CRVENI NOSOVI, ističući njihovu plemenitu djelatnost i podržavajući njihovu misiju:

– Udruga CRVENI NOSOVI bavi se izuzetno plemenitom djelatnošću, velikim srcem pomažu djeci u njihovim teškim trenucima, a kako smo i mi izrazito senzibilni za potrebe naših učenika, prepoznali smo sličnosti i poželjeli pomoći. Djeca djeci, razvijaju suosjećanje, humanost i solidarnost. To su ujedno vrijednosti koje bismo željeli odgojem prenijeti na sve naše učenike – zaključila je.

Popularna zagrebačka slastičarnica ponovno oduševila odličnom ponudom krafni
Super spaja ležerno i elegantno: 'Outfit sam odabrala spontano, a od uzoraka nosim jedino leopard'
Studentica medicine zna kako ih nositi! O čizmama poput njezinih svake se zime vode modne polemike

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".