Oscari u znaku ljubavi

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Oscarovski crveni tepih bio je pun zaljubljenih i nevjerojatno stajlish parova...
Vidi originalni članak

Osim prekrasnih dizajnerskih haljina, skupocjenog nakita, besprijekornih frizura i šminke koju smo mogli vidjelti na zvijezdama bilo je nemoguće ne primijetiti kako je ove godine na najglamuroznijem crvenom tepihu bilo više zaljubljenih parova nego ikada! Zavirite u našu galeriju i pogledajte tko je sve uzbudljive trenutke s Oscara podijelio sa svojim boljom polovicom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".