Omiljen dućan it djevojaka proslavio otvorenje novo uređenog prostora u Zagrebu

Novi prostor je prostran, uređen u nježnim tonovima bež i ružičaste za potpuno luksuzno iskustvo shoppinga.
Vidi originalni članak

Omiljeni modni brend „it“ djevojaka iz regije jučer je otvorio vrata svog novog elegantno uređenog dućana koji se smjestio na adresi Ilica 22. Novi prostor je prostran, uređen u nježnim tonovima bež i ružičaste za potpuno luksuzno iskustvo shoppinga.

U ponudi ćete pronaći sve aktualne komade iz Mona kolekcije s naglaskom na kapute i asortiman kožnih jakni.

Ovdje ćete pronaći i sve nove kolekcije torbica s potpisom Mona brenda, a još uvijek uspijete uhvatiti onaj vječito rasprodani model torbe s metalnom kopčom M koji je lansiran prošle godine za Dan žena i od tada je doživio nekoliko novih izdanja.

Ako pratite ovaj brend i sve naše veće influencerice, onda znate da je Mona prije dva mjeseca lansirala liniju cipela i čizama koje također možete kupiti u novom Mona dućanu.

Kako bi proslavili ovo otvorenje i kraj uspješne godine, jučer je organiziran koktel party za sve ambasadorice brenda i medije. Otvorenju su prisustvovale Iva Radić, Lidija Lešić, Karla Zelić, Ana Bacinger….

Elegantna midi haljina, visoke čizme i klasičan kaput: Kraljica Letizia još jednom pokazala besprijekoran stil
Divne dame od kojih možemo učiti o stilu: 'Volimo se odjenuti elegantno, ne da nekog impresioniramo, nego zbog sebe'
Ovakav kaput još nismo imali prilike vidjeti na špici, a odličan je pomak od klasike!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".