Odlične ideje za uređenje doma kojima se možete inspirirati ovog Božića

Marina Lukić u interijer je uklopila tradicionalne božićne boje, crvenu, zlatnu i zelenu
Vidi originalni članak

Marina Lukić po zanimanju je politologinja koja čitav život u sebi skriva stastvenu zaljubljenicu u dekoraciju, cvijeće i dizajn, što je pokazala i divnom božićnom dekoracijom za ove blagdane.

- Za ovaj Božić odlučila sam složiti božićnu dekoraciju sebi za dušu, ali i sve ljude koji prate moj profil. U ovoj nam godini svima treba čarolije i topline koja će nam zagrijati srce pa sam se odlučila za tradicionalni stil. Većinom prevladavaju crvena, zelena i zlatna boja, raskošni materijali i simpatični motivi poput orašara i Djeda Božićnjaka koju su ovu priču pretvorili u pravu božićnu bajku - rekla je Marina i dodala da su se božićni vijenci, ispleteni od mirisnih zimzelenih grančica silbera, čempresa i pinusa, savršeno uklopili u klasično uređen ambijent.

- U stvaranju ove božićne čarolije sudjelovao je i moj suprug koji jednako obožava dekoracije kao i ja, a sve je to zabilježila naša draga fotografkinja Ivana Pevec i prikazala u najljepšem svjetlu - rekla je Marina.

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".