Od petka je u prodaji divna kolekcija H&M Homea i Diane von Furstenberg kojom dominiraju jarke boje i efektni uzorci

- Moja tajna želja za ovu kolekciju je da komadi nađu mjesto u intimnosti domova. Kad ih pogledate, sjetit ćete se nas - izjavila je belgijska dizajnerica.
Vidi originalni članak

Od petka, 16. travnja, u H&M-ovim trgovinama dostupna je nova kolekcija koja je rezultat suradnje švedskog high street brenda i legendarne dizajnerice Diane von Furstenberg. Ovogodišnja dizajnerska suradnja istražuje sinergiju između osobnog stila i interijera. U kolekciji dostupnoj na web shopu H&M Home mogu se pronaći jastuci, pokrivači, svjećnjaci, tanjurići, šalice i posteri, a svi dolaze u prepoznatljivim uzorcima i jarkim bojama. 

- Jedino pravilo prilikom uređivanja doma je da dekor reflektira ono što zašravo jeste i da se osjećate ugodno kod kuće - ispričala je Diane von Furstenberg za H&M. Dizajnerica je inače poznata po svojem kreativnom pristupu bojama i uzorcima, a njezin najpoznatiji komad definitivno je haljina na preklop, nastala 1974. godine, model za koji se vjeruje da pristaje svakoj ženskoj figuri. 

- Moja tajna želja za ovu kolekciju je da komadi nađu mjesto u intimnosti domova. Kad ih pogledate, sjetit ćete se nas - izjavila je belgijska dizajnerica.

- Oduvijek smo cijenili Diane von Furstenberg, kao dizajnericu, stilsku ikonu i ženu, pa smo jako uzbuđeni zbog ove suradnje. Njezini uzorci i boje su svevremenski i prenose samopouzdanje kojim želimo inspirirati naše kupce. Njezina mudrost i poruke nude nešto istinski ohrabrujuće - izjavili su iz H&M Homea.

Ukradite ideju Nevene Rendeli za savršen proljetni stajling: Kombinira komade koje mnogi imaju u ormaru
Korektor od sedamdesetak kuna hit je na TikToku: Prekriva znakove umora i licu daje svježinu
Ono kad od najobičnijih komada napraviš savršen outfit: Divna psihologinja prava je majstorica u tome
Hlače kakve nose zgodne frendice ne bi svatko isfurao, no njima tako dobro pristaju

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".