Od danas vas na kioscima čeka 180 stranica luksuzne Dive Style: Potražite je u paketu s darom za 29,90 kn

Izdvojili smo samo dio priča koje vas čekaju na čak 180 stranica ljetnog izdanja Dive Style. Od danas ga potražite na kioscima, gdje dolazi u paketu s knjigom za 29,90 kn.
Vidi originalni članak

Ljeto je pred nama, a kako je najavila i Franka Batelić, zvijezda naslovnice novog izdanja Dive Style, bolji dani su pred nama. Na čak 180 stranica, luksuzni magazin Diva Style donosi više od tisuću ideja koje će u novoj sezoni donijeti dodatnu dozu optimizma. Od danas na kioscima potražite glossy izdanje magazina koje za 29,90 kn dolazi u paketu s odličnim ljetnim štivom, knjigom "Meghan - holivudska princeza" Andrewa Mortona.

Za ljetni broj, družili smo se s Frankom Batelić s kojom smo snimili genijalne fotografije u Meštrovićevom paviljonu, a pjevačica je tako dobro iznijela svaki stajling s potpisom hrvatskih dizajnera. 

 

– Odlučili smo da nas ništa neće spriječiti da radimo i stvaramo. To je ono što moj tim i ja volimo i za što živimo... I kad doneseš čvrstu odluku, ništa nije teško ni komplicirano. Bilo je tu prepreka koje smo morali proći i komplikacija, jer teško je raditi u ovim uvjetima... ali može se! – osvrnula se Franka u intervjuu na proteklo razdoblje, koje je obilježio i sin Viktor (1,5), a za Divu Style ispričala je da, upravo zahvaljujući njemu, sebe i svijet oko sebe doživljava drugačije, bolje te uživa u svakoj sekundi njegovog odrastanja. 

I u modnom editorijalu ljetnog izdanja naglasak je stavljen na odjeću hrvatskih dizajnera, a Goran Čižmešija, fotograf i stilist iza novog editorijala, ispričao je kako u fokusu moderna žena, a inspiracija je muška odjeća stilizirana na ženstven i glamurozan način. Modne stranice upotpunila je i Koraljka Medić, vlasnica zagrebačkog Clana koja se prisjetila svojih početaka u butiku Olja, prvog hrvatskog Replaya i vremena kad su kupci dolazili po traperice i pod ratnim uzbunama. 

Na našim hit listama izdvojili smo predmete želja za dugo, toplo ljeto pred nama a u beauty rubrici donosimo priču Jelene Skendžić Ratkajec i njezinom malom, ali moćnom beauty carstvu - Skintegri, kao i kompletan vodič za zaštitu od sunca kako bi uživanje u ljetnim, morskim radostima bilo bezbrižno. 

I dok nestrpljivo čekamo putovanja, arhitekt Gregor Pavlin provest će nas ulicama Ljubljane, čiji je neslužbeni kroničar zasluženo postao zahvaljujući genijalnim fotografijama i izvrsnim popratnim pričama. Studentica i model Iva Marušić napisala nam je svoj mali dnevnik iz Milana, gdje se trenutno nalazi na Erasmusu, a njezinom planu o studiranju u Italiji na put nije stala ni pandemija. 

Politolog Marko Boko pokazao nam je kako je strast prema grafitima pretvorio u uspješan festival pa nakon posla u Uredu Europskog parlamenta organizira festival "Graffiti na Gradele" kojeg vole sve generacije, a za njega se čulo i izvan granica Hrvatske, gdje je pokupio i priznanja za neke od najboljih festivala. Porazgovarali smo i s Arnejom Misirlićem, jednim od najtalentiranijih fotografa u Bosni i Hercegovini koji nam je ispričao svoj put od nesuđenog košarkaša do fotografa za kojeg mnogi žele da potpisuje upravo njihove vjenčane fotografije. 

Svratili smo i u Đardin, zagrebački zeleni kutak na kojem se susreću biljke i mašta, a gastro-užitak potražili smo na dvije popularne zagrebačke adrese, u Ficleku i Meet Miji, čiji su nam vlasnici ispričali kako stvaraju kulinarske čarolije koje stanovnici Zagreba jednostavno obožavaju. 

U Divi Style obilježili smo i nekoliko godišnjica - Viviene Westwood i Bob Dylan proslavili su 80. rođendan, a kultna Chanelova "petica" čak stoti!

Izdvojili smo samo dio priča koje vas čekaju na 180 stranici ljetnog izdanja Dive Style. Luksuzni magazin potražite na kioscima od danas, gdje dolazi u paketu s knjigom za 29,90 kn. 

'Odijevanje novog prvog para metropole je suvremeno, super-moderni su, nema glamura i blještavila'

Jedna u damskom, a druga u coolerskom izdanju: Obožavat ćete njihove outfite, bez obzira na stil koji preferirate

Zgodna brineta nosi najtrendi kratke hlačice koje će ovog ljeta vladati gradskim ulicama

Njih dvoje su prezgodan par modela čiji stil obožavamo: Opet su nas osvojili ležernim stajlingom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".