Objava na koju nitko nije ostao ravnodušan: 'Može li mi netko dostaviti buketić koji ću si darovati za 70. rođendan?'

Društvene mreže još jednom su pokazale svoju moć pa su članovi grupe odmah zatražili adresu kako bi mogli poslati cvijeće
Vidi originalni članak

Facebook grupa Virtualni zagrebački plac okupila je gotovo 50 tisuća članova koji traže ili nude domaće proizvode. U moru objava, jedna nam je posebno zapela za oko, a riječ je o objavi jedne dame koju prenosimo u nastavku:

- Pozdrav, pošto sutra imam 70. rođendan, može li mi netko dostaviti buketić cvijeća koji ću pokloniti sama sebi jer su moji najdraži jako daleko? 

Na ovu objavu nitko nije mogao ostati ravnodušan. Vrlo su brzo članovi grupe tražili adresu kako bi mogli poslati cvijeće za rođendan, a objava je u kratkom roku prikupila više od 1000 likeova, kao i gotovo 600 virtualnih čestitki koje i dalje pristižu. Mnogi su u komentare stavljali fotografije prekrasnih buketa cvijeća i na taj način poželjeli sretan rođendan, a ovim putem najljepše želje za rođendan šalje i cijela redakcija Dive. 

Nakon objave, slavljenica je podijelila još jednu objavu:

- Hvala prekrasnim ljudima koji su mi bezbroj puta čestitali moj rođendan! Hvala divnim ljudima koji su mi stavili osmijeh na lice, a sreću u srce. Hvala vam divni ljudi što postoje. Još jednom puno hvala svima od srca ♥️♥️♥️

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".