Oaza za njegu četveronožnih ljubimaca

Mali i veliki dlakavci od sada mogu iskusiti kraljevski tretman u novootvorenom salonu za njegu kućnih ljubimaca Opium Pet u Centru Kaptol gdje će iskusni tim pružiti vašim ljubimcima vrhunske tretmane pranja, šišanja, njege noktiju i ušiju...
Vidi originalni članak

Nakon tri godine, frizerski studio Opium u Centru Kaptol dobio je prinovu – Opium Pet. Da se radi o sjajnom projektu potvrđuje kreativna direktorica Opiuma Tea Matičević, koji proširuje svoje vrhunske usluge s dvonožnih na četveronožne klijente. Kako bi malim i velikim čupavcima omogućili doživljaj dostojan kralja ili kraljice, novootvoreni salon za njegu kućnih ljubimaca Opium Pet, osigurava besprijekorne standarde higijene i njege u posebno dizajniranom prostoru za najdraže ljubimce. 

- Opium Pet za pse i mace je logičan nastavak Opiuma, frizerskog studija. Kao i u našem prvom Opiumu, stručnost i individualni pristup svakom klijentu najvažniji su kriteriji. U Opium Petu omogućujemo sve što je potrebno za besprijekornu higijenu i zdravlje vašeg ljubimca, od tretmana pranja i šišanja do njege noktiju i ušiju. Vjerujem da će svi četveronožni posjetitelji nakon naših tretmana ispustiti zadovoljni vau ili mjau -otkrila je kreativna direktorica Tea Matičević. 

Opium Pet smješten je doslovce iznad frizerskog studija Opium u jednom od najljepše koncipiranih šoping centara u centru grada. Na taj način svi klijenti mogu u jednom terminu dogovoriti uređivanje vlastite kose i njegu najdražih ljubimaca. Prostor potpisuju primarna boja Opiuma žutozelena te antracit siva i bijela. Također, svaki detalj je pažljivo odabran, od češljeva, fenova za ispuhivanje i sušenje, kada za pranje, posudica za vodu i hranu. Besprijekorno iskustvo zaokružuju djelatnice, koje su kvalificirane i obučene za svoj posao i koje znaju ne samo urediti – okupati i ošišati ljubimca - nego posjeduju i vještine ophođenja s njima. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".