Novi zagrebački prostor oduševit će sve one koji žele malo drugačiji koncept vjenčanja

Od nedavno je u Zagrebu dostupan novi atraktivni prostor za vjenčanja i ostala događanja, kojeg su zajedno pokrenuli iskusni dobavljači: SHOWROOM, Zvona catering, Weddings in Croatia i Nebo.
Vidi originalni članak

Tim vodećih stručnjaka iz svijeta vjenčanja pripremio je pravu poslasticu kada su vjenčanja i eventi u pitanju. Showroom.design&events, Zvona catering, Weddings in Croatia i Nebo ujedinili su svoje iskustvo i snage te osmislili koncept prostora za vjenčanja i evente čiji naglasak stoji na održivom konceptu uz dodane vrijednosti svojih usluga i ponude.

Lokacija Jadran filma kroz STUDIO WEDDINGS AND EVENTS, redizajnom interijera i postavljanjem potpuno drugačijeg koncepta kada su vjenčanja i eventi u pitanju, dobila je novo ruho i novu svrhu. Vizualno je prostor osmišljen kao multifunkcionalni koncept, s unutarnjim i vanjskim prostorom, koji se djelomično nadograđuje i mijenja u skladu s potrebama klijenta i tipu eventa. Transformacija novog prostora poštuje povijest i duh Jadran filma, ali i daje jednu potpuno novu vizualizaciju i pristup poštujući koncept održivosti i svjetskih trendova u kulturi vjenčanja.

Koncept prostora postavljen je po zadnjim estetskim standardima i diše u skladu s prirodom i vremenom. Izgled, koncept i dizajnprostora potpisuje showROOM.design&events. Prostor izgledom zadovoljava klijente koji imaju visoke estetske standarde i ljubitelji su minimalizma, organskog i održivog stila života.

Osim estetske vrijednosti, prednosti ovog prostora svakako su i nebrojene mogućnosti izmjene tlocrtne postave i koncepta prostora. Broj uzvanika može se kretati do 90 osoba u sjedećoj varijanti, što STUDIO WEDDINGS AND EVENTS čini idealnim prostorom za manje evente i intimna vjenčanja. Zvona catering popratio je ideju prostora izborom hrane koja prati zdrave i urbane trendove koji koketiraju s tradicijom. Kreiran je izbor jela s brojnim mogućnostima kombiniranja čime se mogu zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Posebnu brigu vode i o svim zdravim navikama svojih klijenata.

Užurbani stil života ostavlja vrlo malo prostora za organizaciju važnog životnog događaja poput vjenčanja. Organizacija i koordinacija vjenčanja pod vodstvom tima Weddings in Croatia pruža potporu u planiranju i potpuni osjećaj sigurnosti da cijeli događaj prođe bez stresa: od prvih koraka do finalne realizacije svih dogovorenih usluga na dan vjenčanja.

Natalia Vodianova udala se u neobičnoj, no prekrasnoj vjenčanici s potpisom ruske dizajnerice Ulyane Sergeenko
Cirkus-vjenčanje Tare i Elvisa: Svi su bili u bijelom, odijelo je došlo tri dana prije svadbe, a goste je oduševio ogroman dvorac
Par proslavio 60. godišnjicu braka divnom serijom fotografija: Nosili su odjevne kombinacije kao i na dan vjenčanja
Pogledajte novu kolekciju omiljenog modnog dvojca eNVy room, s Gorskim kotarom kao najbajkovitijom kulisom

Vodeći brigu o svim životnim navikama naših klijenata mi planiramo visoko estetska vjenčanja koja gaje vrlo osoban pristup klijentu, vodeći brigu o svakom koraku i svakom detalju vjenčanja u potpunom skladu sa svim aspektima klijentove osobnosti, navikama i stilu života.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".