Novi premium okusi Franck čaja

Franck je predstavio novu liniju premium čajeva, a 11 novih okusa dostupno je u ugostiteljskim objektima diljem Hrvatske...
Vidi originalni članak

Najveći hrvatski proizvođač čajeva Franck predstavio je novu Superiore liniju čajeva, dostupnu u kafićima i ostalim ugostiteljskim objektima. Riječ je o premium liniji čajeva koju odlikuje raznovrsnost okusa i najkvalitetniji sastojci, a rezultat je Franckove dugogodišnje tradicije i stručnih znanja u proizvodnji  čaja kojem potrošači ostaju vjerni. Kreirana za istinske ljubitelje čaja nova linija  donosi 11 čarobnih okusa - biljnih (Aromatični šipak, Kamilica i med, Menta i Rooibos naranča), voćnih (Tropsko jutro i Ljetni san), zelenih (Sencha i Trešnjin cvijet) te crnih čajeva (English Breakfast, Crni Earl Grey i Darjeeling).

Uz Ivu Šulentić. u Johann Francku u kojem se održalo predstavljanje, s novom linijom premium čajeva okupljene je upoznala Ines Umićević, brend menadžerica za kategoriju čajeva u Francku i  Ivana Prstec, tehnolog razvoja za asortiman čajeva. Nakon predstavljanja okupljeni su čajeve imali priliku degustirati, a budući da je distribucija Franckovih Superiore čajeva već započela, u njihovim okusima mogu uživati i posjetitelji kafića i ostalih ugostiteljskih objekata diljem Hrvatske.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".