Croatian Design Superstore Cafe: Novo cool mjesto

FOTO: croatian design superstore cafe//p.r. FOTO: croatian design superstore cafe//p.r. FOTO: croatian design superstore cafe//p.r. FOTO: croatian design superstore cafe//p.r. FOTO: croatian design superstore cafe//p.r. FOTO: croatian design superstore cafe//p.r. FOTO: croatian design superstore cafe//p.r. FOTO: croatian design superstore cafe//p.r. FOTO: croatian design superstore cafe//p.r. FOTO: croatian design superstore cafe//p.r.
Croatian Design Superstore nedavno je službeno otvorio i svoj vlastiti café bar. Za sve ljubitelje zdrave hrane, ugodne atmosfere i dobra domaća dizajna, možda je baš ovo mjesto za vas.
Vidi originalni članak

Sigurni smo da ste čuli za Croatian Design Superstore, no jeste li znali da sada tamo možete popiti kavu? Smješten u Martićevoj ulici na broju 4, nudi spektar hrane i pića poput Superior kave, Katinog kruha i peciva bez glutena, OH! džemova i koktela čije voće dolazi iz organskog uzgoja. Za one koji vole alkoholna pića u ponudi su rakija Medicament, te likeri Aroma Ragusa. Što se tiče samog interijera ovog café bara, arhitekti Iva Letilović i Igor Pedišić odlučili za crvenu boju, a izgledom je nastavak na sam concept store.

Kafić nam je zapeo za oko iz razloga što osim prijeko potrebne kave, ima u planu organizirati izložbe na kojima će hrvatski dizajneri moći promovirati svoje proizvode. Također, za sve one koji vole i razumiju dizajn, konceptualni kafić organizirati će edukacije vezane uz istoimene. Ukoliko ste u centru grada i imate malo više vremena, a u potrazi ste za okrepljujućim napitkom ili nekim zdravim zalogajem, dajte priliku nečem novom - možda pritom uz kavu nabavite i novi stolić.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".