Novi izazov na Instagramu: Žene objavljuju crno-bijele fotke kao podršku drugim ženama, sudjelovale Iva Radić, Ana Radišić...

Women supporting women novi je izazov koji se širi društvenim mrežama, a cilj je izgraditi mrežu pozitive na Instagramu
Vidi originalni članak

Ako ste tijekom vikenda bili na Instagramu, sigurno ste primijetili mnogo crno-bijelih fotografija. Riječ je o najnovijem Instagram-izazovu koji slavi međusobnu žensku podršku, a sve što trebate je objaviti svoju fotografiju u crno-bijeloj verziji i dodati hashtag #womensupportingwomen. Cilj izazova je izgraditi mrežu pozitive na društvenim mrežama, a pridružile su mu se brojne celebrity domaće i strane dame. Osim hashtaga, možete označiti jednu ili više prijateljica kako bi i one sudjelovale u izazovu, a sve u svrhu izgradnje samopouzdanja i međusobne podrške.

Vanessa Bryant, Kerry Washinton, Eva Longoria, Zoe Saldana, Hilary Duff...  Mnoge poznate dame već su se pridružile izazovu, a priključile su mu se i poznate Hrvatice poput Ive Radić, Ane Radišić i Nike Turković. Sve što trebate je objaviti crno-bijelu fotografiju, u opis napisati "Challenge accepted", u hashtag napisati #womensupportingwomen te označiti prijateljice koje želite "izazvati". I, naravno, podržavati druge žene i u stvarnome životu, a ne samo na društvenim mrežama!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".