Novi Hollywood

Business Insider napravio je listu od 30 mladih glumaca i glumica mlađih od trideset koji u Hollywoodu najviše obećavaju. Mi smo se usredotočili samo na ljepši spol i izdvojili četiri djevojke koje su nam najviše cool.
Vidi originalni članak

ZOE KRAVITZ

Kći pjevača Lennyja Kravitza Zoe Kravitz prošle se godine pojavila u “Mad Maxu” te u hvaljenoj indie drami/komediji “Dope”. Zoe, 26-godišnjakinja, ove godine ima čak sedam projekata, što filmova, što serija.

MARGOT ROBBIE

Ova 25-godišnjakinja glumila je uz Lea Di Caprija u “Vuku s Wall Streeta” i tom se ulogom probila. Lijepa Australka ove godine glumi zlikovku u “Odredu otpisanih” te Jane u “Legendi o Tarzanu".

HAILEE STEINFELD

Danas joj je 18, a još je prije šest godina nominirana za najbolju sporednu žensku ulogu za film “True Grit.” Od tada je glumila u brojnim filmovima, a ove godine snimala je “Term Life” i “The Edge od Seventeen"

MIA WASIKOWSKA 

Glavnu je ulogu imala u “Alisi u zemlji čudesa” 2010., a  poslije je glumila u “Crimson Peaku”, “Stokeru”, “Jane Eyre”. Uz predstojeće projekte nema mjesta sumnji da je pred Miom velika glumačka karijera.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".