Novi đir u Splitu - bistro s brunchem pod simpatičnim nazivom “Kol’ko ko'oš”

FOTO: Ivona Bezmalinović FOTO: Ivona Bezmalinović FOTO: Ivona Bezmalinović FOTO: Ivona Bezmalinović FOTO: Ivona Bezmalinović FOTO: Ivona Bezmalinović FOTO: Ivona Bezmalinović FOTO: Ivona Bezmalinović FOTO: Ivona Bezmalinović
Ove subote u njenoj gastro oazi pridružilo joj se čak šest poznatih televizijskih lica koja su cijeli vikend kuhala za njene posjetitelje.
Vidi originalni članak

U gradu pod Marjanom već nekoliko subota za redom traži se stol više u malenom bistrou iza kojeg stoji svima omiljeno televizijsko lice.

Gorana Milaković ili Goge od milja pokrenula je novi “đir u Splitu” s brunchem pod simpatičnim nazivom “Kol’ko ko'oš” na kojem njeni posjetitelji mogu kušati razne specijalitete iz njene kuhinje po prigodnoj cijeni i u neograničenim količinama.

Ove subote u njenoj gastro oazi pridružilo joj se čak šest poznatih televizijskih lica koja su cijeli vikend kuhala za njene posjetitelje.

Pobjednik Masterchefa Ivan Temšić, slastičarska genijalka Željka Bleuš, kreativne i stručne Karmen Jurčić i Ana Antunović, Tomislav Marković koji je sve oduševio svojim poširanim jajima i blitvom s bešamelom te iznimno raspoloženi Filip Pleteš koji se pobrinuo za odlične koktele uz koje je hrana klizila - zajedno s Gogom priredili su posjetiteljima fenomenalan jelovnik.

Moglo se kušati shakshouku - magrebsko jelo od jaja poširanih u umaku od rajčica, maslinova ulja i začina koju je priredila Ana Antunović, hercegovačke uštipke s pršutom, šampinjonima i kremom od češnjaka i skute koja je spravila Karmen Jurčić, uživati u bruschettima s mariniranim kozicama koji su novitet u Goginoj “kužini”, zasladiti se Željkinim macaronsima i pralinama a u nedjelju se uživalo i u chouxu s kremom od pistacija - desertu koji se pokazao kao kamen spoticanja za pojedine natjecatelje showa.

Naravno da se tražila i ona famozna Gogina krafna više kojih je dan pred poklade planulo preko 800 komada kako smo saznali.

Pričalo se i o bogatom programu nadolazećeg Weekend Food Festivalu u Rovinju na kojem će posjetitelji moći kušati neka Gogina jela kao i novom poslovnom pothvatu Tomislava Markovića pod nazivom “Proof33”, a svoje splitsko otvorenje uskoro iščekuje i Ivan Temšić.

Pustit ćemo fotografijama da vam prenesu atmosferu i priču jer nema sumnje kako je bistro “Missy B.”Gorane Milaković postao novo it mjesto u Splitu.

Najljepši trenutak bio je vidjeti kako i dvije godine nakon tv showa ovi ljudi i dalje s osmijehom na licu podupiru jedni druge i kako su osvojili onu ipak najvažniju titulu - prijatelja i suradnika za cijeli život.

Karirano, koža, uzorci... Evo što se nosilo na zagrebačkoj špici 2007.!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

U business-casual outfitu nije ostala nezamijećena: 'Ovo mi je kombinacija za slobodno vrijeme, iako je nosim i za poslovne prigode'
Jesu li trake za pore zapravo dobro rješenje za mitesere? Dermatolozi imaju odgovor
Želite jednostavnu, a chic frizuru? Isprobajte kovrče inspirirane disco erom 70-ih

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".