Novi "Cukeraj" u centru Zagreba

FOTO: pr/darko mihalić FOTO: pr/darko mihalić FOTO: pr/darko mihalić FOTO: pr/darko mihalić FOTO: pr/darko mihalić FOTO: pr/darko mihalić
Šarmantan interijer slastičarnice potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri
Vidi originalni članak

Nakon Jaruna, Dubrave i Britanca, ova slastičarnica otvorila je vrata još jedne slatke oaze u samo srcu metropole, na adresi Petrinjska 61. Vlasnice Cukeraja, sestre Vesna Ceraj i Marina Krpan ne odustaju od svog plana proizvodnje finih, domaćih kolača, napravljenih od kvalitetnih namirnica i želje da usreće sladokusce s visokim standardima. Da im to polazi od ruke dokazuje atmosfera koja je vladala na otvorenju novog prostora "Cukeraja", čiji šarmantan interijer potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri.

Studio je, s obzirom na želje vlasnika, izvršio izmjene kao što su raspored sjedenja, nadopuna plana rasvjete, dizajn namještaja po mjeri kao što su klupa sa sjedenje, nastavak vitrine i šank stolovi. Iako je prostor osuvremenjen, zadržan je retro štih pomoću detalja. Šarm prostoru svakako daje ružičasta boja koja se provlači cijelim interijerom u svega nekoliko detalja poput klupe, rasvjete ili polica. Osim što vizualno razbija monotoniju crno-bijele palete, unosi živahnost u prostor i podsjeća da je ipak riječ o slastičarnici. A kako definitivno ne bi bilo zabune, zidove slastičarnice na pojedinim dijelovima krase kalupi za kolače i daju prostoru stilsku točku na i.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".