Novi broj magazina Ordinacija.hr od sutra na svim kioscima!

Ovu subotu ne propustite novi magazin Ordinacija.hr u kojem možete pronaći razriješene mitove o psihoterapiji i činjenici da je to put ka sretnom životu, ali još puno zanimljivih tema. Na svim kioscima za 7 kuna uz Večernji list
Vidi originalni članak

Maja Vučić, naša poznata pjevačica, ali i psihologinja otkriva nam kako pobijediti neugodu od posjeta psihoterapeutu te savjetuje da je to jedan od boljih i efikasnijih načina ka zdravom i sretnom životu.

U ovome broju naći ćete i sljedeće teme:

UPALE SINUSA: 

Ako ste se pitali kako se riješiti ove neugodne pojave i zašto upala sinusa tako dugo traje, novi broj magazina Ordinacija.hr dat će vam sve odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

LASERI ZA LJEPOTU:

Laseri su poznati saveznici u borbi protiv bora, strija, akni, rocazeje, ožiljaka pa i celulita. Pročitajte na koji način se koriste i kako djeluju na vaše zdravlje i ljepotu.

VJEŽBAMA DISANJA DO ZDRAVLJA:

U užurbanome načinu života mnogi od nas su pod stresom. Naučite kako pomoću promjene načina disanja možete živjeti opuštenije, sretnije, zadovoljnije, ali i zdravije.

KRADLJIVCI INTIMNOSTI:

Tko je najveći neprijatelj vašega seksualnoga života i kako ga se riješiti?

LJUDSKI MOZAK:

Ljudski je mozak zasigurno organ koji najviše fascinira. Pročitajte najnovije spoznaje o potencijalima i mogućnostima koje svatko od nas ima. 

ŠPINAT:

Možda nam nije bila omiljena namirnica dok smo bili mali, ali uz zdrave i ukusne recepte sa špinatom, toj zelenoj riznici zdravlja, u glavnoj ulozi koje vam donosimo sigurno ćete promijeniti svoje mišljenje. 

Požurite po svoj primjerak jer je magazin u prodaji samo u subotu u paketu s Večernjim listom. Kako biste bili sigurni da nećete propustiti nijedan broj svoga omiljenoga magazina, pretplatite se, a na vašu će adresu svake subote stizati po jedan od Večernjakovih subotnjih magazina.

Pretplatu možete ugovoriti već danas pozivom na broj 01/5540-999 ili mailom pretplata@vecernji.net.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".