Novi broj magazina Diva donosi iznanađenje...

Novi broj Dive je na kioscima u subotu. U paketu s njom najbrže čitateljice mogu dobiti šal Loredane Bahorić...
Vidi originalni članak

Novi broj magazina Diva na kioske stiže 14. studenog i kao lifestyle magazin nudi inspiraciju u mnogim područjima života. Odijevanje i trendovi, njega i ljepota, putovanja, gastronomija, knjige, glazba, izložbe. Ukratko, najvrući trendovi su pred vama.

Koža se na valu povratka 70-ih vratila u modu. Kako je nositi? Od glave do pete. Nosi se i barokni stil, suknje punog kruga, krupne ogrlice, volani, veliki hit je i baršun...

No, nije sve u odjeći. Važno je biti lijep i njegovan u svim uvjetima pa i onim nepovoljniom, zimskim. Donosimo veliku temu o njezi noktiju i ruku. Govorimo o parfemima čokoladnih nota koji će nam tako "prijati" u hladne dane, a čokoladne i kestenjaste nijanse hit su i na usnama. Kako napraviti punđu a la Marc Jacobs i odabrati za vas najbolji oblik umjetnih trepavica?

Uživajte...  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".