Nova online platforma za vježbanje namijenjena početnicima, profesionalcima, trudnicama...

Body Lab je rezultat dugogodišnjeg iskustva vježbanja u studiju "Yoga Studio Velika Gorica".
Vidi originalni članak

Body Lab nudi online satove yoge, kineziterapije i rehabilitacije, DNS-a, satove za trudnice i postnatal i meditacije. Satovi su zapravo snimljeni videi koji omogućuju vježbanje u udobnosti vlastitog doma, u vrijeme koje odgovara svakom polazniku i s minimalnom opremom. Svim korisnicima nakon registracije na stranicu www.bodylab.hr nude se dva tjedna besplatnog pristupa svim satovima i programima! Kolekcija se nadopunkuje jednim novim satom svakog radnog dana.

Body Lab je rezultat dugogodišnjeg iskustva vježbanja u studiju "Yoga Studio Velika Gorica".

- Kada sam u ožujku zbog trenutne situacije bila primorana privremeno zatvoriti vrata svog studija u Velikoj Gorici, odlučila sam tu nametnutu pauzu iskoristiti za projekt za koji dosad nisam imala vremena - stvaranje online studija za vježbanje, kaže Brankica Butorac, osnivačica Body Laba. Body Lab je dijeljenje ljubavi prema pametnom pokretu, yogi, svjesnom disanju i meditaciji za osobe svih životnih dobi i stanja. Cijena mjesečne pretplate je 99kn, a godišnje 999 kn.

BODY LAB, online studio namijenjen svima

  • Potpunim početnicima i dugogodišnjim vježbačima;
  • Osobama koje imaju problema povezanih s mišićno-koštanim sustavom;
  • Trudnicama i novopečenim mamama;
  • Osobama koje boli kralježnica i žele probati DNS, trenutno najpriznatiju rehabilitacijsku metodu vježbanja;
  • Svima koji žele naučiti opustiti se i kroz meditaciju se umiriti i otpustiti suvišne misli;
  • Profesionalnim sportašima koji žele poboljšati fleksibilnost i svijest o disanju.

Brankica Butorac, vlasnica i osnivačica Body Laba,  nakon otvaranja Yoga studija Velika Gorica 2013. godine, vodi različite programa za vježbanje. Višegodišnje iskustvo u radu s preko 300 osoba i preko 6000 odvedenih grupnih i individualnih yoge, kineziterapije, DNS-a, satova za trudnice i starije osobe daju joj bogato profesionalno iskustvo. Prošla je preko 1000 sati edukacije u Hrvatskoj i inozemstvu vezane uz yogu, kineziterapiju,trudničko vježbanje, mindfullness i pametan pokret.

S vremenom uviđa da sama yoga nije dovoljna da pomogne ljudima da žive bez bolova, te se sve više interesira za znanstveni pristup vježbanju kroz poznavanje biomehanike i anatomije ljudskog tijela. Trogodišnji studij kineziterapije upisuje 2016. godine, a programi koje danas nudi su kreirani za potrebe čovjeka 21. stoljeća i spoj su kineziterapije i yoge lišene svih dogmi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".