Nova Netflixova hit serija Griselda prikazala Sofiju Vergaru u savim drugačijem izdanju

Griseldu su stvorili Eric Newman i Andrés Baiz okupivši ekipu iz Narcosa i tako su ispričali jednu sasvim novu priču, koja u prvi plan stavlja intrigantnu antijunakinju.
Vidi originalni članak

U najnovijoj Netflixovoj mini seriji Griselda, Sofia Vergara glumi glavni lik kroz svoj uspon na sceni droge u Miamiju. Serija je inspirirana istinitom pričom o Griseldi Blanco, koju su kasnih 70-ih i 80-ih prozvali ‘Godmother’ (kuma) carstva droge u Miamiju.

Griseldu su stvorili Eric Newman i Andrés Baiz okupivši ekipu iz Narcosa i tako ispričali jednu sasvim novu priču, koja u prvi plan stavlja intrigantnu antijunakinju.

Postoje jasna preklapanja u stilu i temama između Griselde i Narcosa, ali serija se brine da se ne izgubi iz vida istinita priča 'Crne udovice' unatoč Escobarovoj blizini u stvarnom životu. Serijal počinje stvarnim Escobarovim citatom, koji kaže: "Jedini čovjek kojeg sam se bojao bila je žena po imenu Griselda Blanco." 

Naime, Griselda je dobila nadimak 'Crna udovica' jer je navodno ubila svoja dva supruga, ali i prema pričama, naručila ubojstva za više od stotinu osoba.

Netflixova serija govori vlastitu verziju istinite priče o usponu žene od života u siromaštvu u Kolumbiji do jedne od najbogatijih i najsmrtonosnijihi krijumčarki droge u Miamiju. Kao Vergarin prvi TV projekt nakon Moderne obitelji, Griselda je posebno izazovna jer zahtijeva da u stvarnom životu osjeti stvarnu snagu, odlučnost i razornu moć po kojoj je Griselda poznata. 

Miniserija od šest dijelova temelji se na stvarnoj priči o kolumbijskoj trgovkinji drogom Griseldi Blanco, koja je vodila kokainski kartel u Miamiju 1980-ih. Čak i oni kojima ovakva tema nije prvi izbor složni su da za utjelovljenje lika zloglasne Griselde ne postoji bolji glumački izbor od Sofije Vergare.

“Sofia Vergara je sila prirode i nikad nije bilo sumnje u njezinu izvedbu. Bila je savršena za tu ulogu – ne samo zato što je i ona, kao i Griselda, samohrana majka koja je došla iz Kolumbije u Ameriku bez ičega i sagradila carstvo, već zato što je jasno da je ona puno više od simpatične glumice koja nas je osvajala u komedijama”, rekao je Eric Newman za Netflix.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Kolinda Grabar-Kitarović blista u Maroku, a mi smo se prisjetili njezinih najboljih stajlinga
Kate Middleton i kralj Charles pušteni su iz bolnice nakon operacija, evo kada se očekuje povratak dužnostima
Docentica Cecilija Rotim: I danas priskočim i pacijentima izvadim krv, velika je satisfakcija pomagati ljudima
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".