Nova modna oaza Diora

Poznati francuski brend Dior ponosno predstavio je novi dućan koji izgledom odudara od svih prijašnjih. Tim dizajnera četiri je godine radio na ovoj oazi luksuza.
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana modna kuća Dior predstavila je novi dućan u poznatoj luksuznoj četvrti Cheongdam-dong, u glavnom gradu Južne Koreje Seula. No, po čemu se ovaj Diorov dućan razlikuje od ostalih? Inspiraciju za projekt francuski arhitekt Christian de Portzamparc pronašao je u ateljeu Dior’s Haute Couturea promatrajući materijale i dizajn za nove kolekcije. Šesterokatnica gradila se četiri godine, a zanimljivim izgledom odskače od ostalih prodajnih mjesta francuskog modnog diva.

U asortimanu Diorovog dućana je bogata ponuda nakita, torbi, satova, cipela, te muških i ženskih kolekcija odjeće. Na četvrtom katu smjestili su se VIP Lounge i Cafe Dior koji vodi Pierre Herméa i čija su vrata otvorena za posebnu klijentelu Izgl, a kako bi sam prostor bio još zanimljiviji na zidovima možemo vidjeti crteže Lucasa Zallmanna. Izgledu prekrasnog interijera pridonijeli su  Hubert le Gall i Hélène de Saint Lage, Véronique Rivemale, Rachel Hovnanian i Rob Wynne, dok zidove krase crteži Lucasa Zallmanna. U moru brojnih arhitekta, dizajnera i umjetnika možemo također pronaći velika imena poput Claudea Lalannea, francuskog arhitekta i  Lee Bul, jedne od najpoznatijih koreanskih dizajnerica koji su zaslužni za vanjski izgled zgrade. Povodom otvaranja ovog modnog raja, Dior je lansirao limitiranu kolekciju koja će se ekskluzivno i jedino moći kupiti u Južnoj Koreji. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".