Nova kontroverza oko Kate Middleton: Pojavila se u javnosti s princem Williamom, no mnogi tvrde da to - nije ona

Buduću kraljicu primijetili su kupci u trgovini s princem Williamom, no bez njihove djece – princa Georgea i Louis te princeze Charlotte.
Vidi originalni članak

Iznenadni posjet Kate Middleton, princeze od Walesa, njezinom omiljenom dućanu prošle subote samo je stvorilo još veći pritisak na palaču da obavijesti javnost o njezinom zdravstvenom stanju jer su teorije zavjere o njezinom oporavku na internetu postale još gore.

Kate je uočena kako izgleda 'sretno, zdravo i opušteno' dok je u subotu preuzimala robu iz nezavisne trgovine udaljene samo kilometar i pol od njezine kuće u Adelaide Cottageu.

Buduću kraljicu primijetili su kupci u Windsor Farm Shopu s princem Williamom, no bez njihove djece – princa Georgea i Louisa te princeze Charlotte.

I dok će mnogi biti sretni čuti da je Kate vani, drugi se pitaju zašto palača još uvijek nije otkrila razlog liječenja i operacije Kate Middleton.

Izvješće tijekom vikenda kaže da će Kate htjeti otkriti svoj tretman kada bude u potpunosti u formi i vrati se na posao. To bi vjerojatno bio najbolji način, ali neki će biti nestrpljivi i željeti odgovore sada.

Kraljevski stručnjak i istraživački novinar Tom Bower rekao je da Katein izlazak pokazuje da je ‘palača u panici’, posebno nakon kontroverzi oko njezinog uređenog portreta za Majčin dan.

Rekao je: “Njezino pojavljivanje u javnosti ukazuje na paniku u Palači. Tek što se prošlotjedni bijes stišao, dopustili su joj da ponovno pokrene sva pitanja o svom zdravlju koja bi trebala ostati privatna. Njezini savjetnici očito ne mogu odlučiti što bi trebala biti njihova strategija. Ako nastave ovako, završit će loše.”

Kate je sada viđena četiri puta u dva tjedna kada je Kensingtonska palača rekla da neće biti viđena u javnosti prije Uskrsa nakon operacije abdomena u siječnju. No, objavljeno je da bi se mogla vratiti kraljevskim dužnostima tijekom posjete crkvi na Uskrsnu nedjelju.

Bower vjeruje da su njezini suradnici u stanju panike i da svaki javni izlazak samo raspiruje nove teorije zavjere i pitanja o njezinom zdravlju, pogotovo jer nema slike Kate u Windsoru i nema novosti o njezinom zdravstvenom stanju.

Ipak, mnoge niti snimka princeze nije uvjerila da je zaista sve u redu s Kate Middleton. Teorije o videu su razne, a na društvenim se mrežama proširila glasina da nije riječ o 'pravoj' Kate, već o njezinoj dvojnici Heidi Agan. Heidi već dugo na Instagramu ima profil 'Kate Middleton lookalike', a mnogi govore da je riječ upravo o videu Heidi.

- Zar samo ja mislim da video uopće ne sliči njoj? - komentirala je jedna korisnica ispod videa, dok je druga dodala: - Ne razumijem,  u ožujku smo i mogu vidjeti božićni ukras u pozadini? -

- Ni ne izgleda kao Kate! Riječ je o njezinoj dvojnici - glasio je jedan komentar. - Ovo nije Kate! U licu je sasvim drugačija - bio je drugi.

'Imam prilično eklektičan modni stil i volim spajati naizgled nespojive komade'
Zgodna studentica sjajno nosi klasiku s pomakom: 'Obožavam šešire, imam ih nekoliko, ali ovaj mi je najdraži'
PR stručnjak savršenog smisla za modu: 'Klisabovci su samo za mene napravili unikat'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".