Nova Divina zvijezda je dizajnerica čiji nakit Hrvatice obožavaju; uz novi broj čeka vas i odličan dar!

U subotu 10. srpnja na dar uz paket magazina Dive i Večernjeg lista pronađite poseban dar – knjižicu Meghan - holivudska princeza 2. dio.
Vidi originalni članak

Sutra je druga subota u mjesecu, što znači da vas na kioscima čeka novi broj Diva magazina. U posebnom paketu Dive i Večernjeg lista očekuje vas i poseban dar; knjižica Meghan - holivudska princeza 2. dio. Prvi dio knjižice možete pronaći u najnovijem izdanju Dive Style.

Pročitajte biografiju Meghan Markle, žene zbog koje je princ Harry napustio kraljevsku obitelj. U knjižici pronađite sve o životu holivudske princeze, prije kraljevske udaje i nakon odstupanja iz slavne obitelji.

Zvijezda nove Divine naslovnice je Ozana Galić, grafička dizajnerica koja se bavi izradom nakita i dječje odjeće, a stoji iza brendova OZ Design i OZ Kids. U 11 godina, koliko izrađuje nakit, uspjela je postati omiljena kod mnogih domaćih dama, a njezin nakit nose i zvijezde poput Severine, Maje Šuput, Indire...

 - Višak vremena i kreativnost doveli su me do ovoga što imam danas. Hobi je brzinom munje prešao u pravi posao i, evo, već 11 godina uživam stvarajući. Oz nakit od samoga je početka bio privlačan zbog samog naziva. Povezivali su ga s čarobnjakom iz Oza. U to vrijeme, kada sam krenula, nije bilo toliko dizajnera nakita kao, primjerice, danas. U početku sam prvenstveno izrađivala za tržište BiH... i onda, malo-pomalo, proširilo se na sve strane svijeta - rekla je Ozana za Divu i dodala:

- Danas u svojoj ponudi imam nakit i odjeću pod zajedničkim nazivom Oz design, a s vremenom ćemo vidjeti hoće se ta ponuda možda i proširiti. Nakit je nekako moja strast i mislim da će uvijek biti glavna djelatnost.

S Ozanom smo popričali i o modi i trendovima, a za Divu je ispričala kako preferira jednostavnost, a velika je ljubiteljica domaćeg dizajna.

 

- Ne kupujem nužno ono što je u trendu, većinom su to basic stvari koje ću moći iskoristiti u više sezona.  Kako i sama poslujem većinom online, onda gledam da i ja tako kupujem. Jako mi je bitno da je ono što kupujem dizajn hrvatskih dizajnera - rekla je.

U rubrici "Insta Style" donosimo modni intervju s Ivanom Vukušić, stilisticom, modelom i studenticom komunikacijskog menadžmenta, koja nam je otkrila svoje stilske tajne. Novi broj Dive odvest će vas na putovanje Hrvatskom, ali i svijetom. Sa chefom Davidom Skokom otkrili smo najbolje autohtone istarske delicije, dok nas je Ivan Ćosić, osnivač platforme "Ljeto in Croatia", proveo obalom i otkrio najbolje skrivene uvale za savršen ljetni odmor.

Pastry chefica Ivana Čuljak odvela nas je čak do dalekog Meksika, gdje je bila gošća jednog posebnog vjenčanja i za Divu donosi najzanimljivije detalje s putovanja. 

Osvrnuli smo se na nove trendove u svijetu ljepote pa stručnjaci donose sve što trebate znati o pomlađivanju, ne samo lica, nego i cijelog tijela. Ljubiteljice beautyja uživat će u pravim ljetnim temama o ljepoti: s pedikerkama smo porazgovarali o njezi stopala kod kuće i u salonu, a tu su i trikovi za najbolji party make up, za sve svečane prigode na kojima ćete biti gošća ovog ljeta.

Prije nego krenete na plažu, doznajte sve o najnovijim trendovima, a u prvom planu su omiljeni ljetni komadi - kupaći kostimi, kratke hlače, lagana obuća i ležerne torbe. 

Novi broj Dive potražite na kioscima u subotu 10. srpnja.U posebnom paketu Dive i Večernjeg lista pronađite poseban dar – knjižicu Meghan - holivudska princeza 2. dio.

 

Sjećate li se ovih sandala? Cure su ih obožavale, a zgodnoj crnki u pripijenoj haljini baš dobro pristaju

Zgodne frendice nose stajlinge kojima se možete inspirirati: Isfurale su najveće sezonske trendove

Agentica za nekretnine odličnog stila gradom je prošetala u natikačama kakve na špici još nismo vidjeli

Dame od kojih možemo učiti o stilu: 'Mi smo supruge dviju legendi, a ovo su naši uobičajeni outfiti'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".