Nova Diva donosi priču o Zagrepčanki koja karijeru gradi u Farfetchu: 'Moja pozicija svakim je danom sve uzbudljivija!'

U paketu Dive i Večernjeg lista čeka vas i posebna linija limited edition omekšivača koji svojom anti-age formulom čuvaju odjeću već od prvog pranja, a neodoljivim mirisima unose dašak luksuza u svakodnevicu.
Vidi originalni članak

Druga subota u mjesecu u znaku je i novog broja Dive. Svibanjsku naslovnicu krasi talentirana Andriana Gazić. Zagrepčanka Andriana Gazić započela je karijeru personal shoppera u prestižnom Harrodsu, a danas je zadužena za VIP kupce u Farfetchu. Za Divu otkriva kako je živjeti u Londonu te kako su ona i suprug Lukman, kao roditelji dviju malih djevojčica, uskladili poslovne i obiteljske obveze. 

S Andrianom smo popričali i o njezinom stilu pa nam je rekla:

– Pobornica sam streetstyle estetike već dulji niz godina, ali sada unosim malo više strogih krojeva i napravim zanimljiv miks. Obožavam kombinirati zanimljiva odijela s tenisicama i detaljem s logotipom poput majice. Mislim da mi je to i trenutno neki go–to look. Stroga silueta u ležernom izdanju. 

Posao joj je, kaže, prerastao u lifestyle, a često na evente i predstavljanje kolekcija povede i supruga.

– Obožavam obilaziti zabavne parkove s djecom i odlaziti na piknik. Imamo cijeli set koji spakiramo u auto i provedemo dan u prirodi. Moje cure to obožavaju i jedva čekaju svaki sljedeći izlet.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na modnim smo se stranicama, osim na nove trendove koji nas čekaju ovog ljeta, osvrnuli i na Netflixovu hit seriju "Anatomija jednog uspjeha", točnije stilske izbore protagonistice Sophie Whitehouse koju tumači Sienna Miller. Njezina garderoba oduševljava iz epizode u epizodu jer, kako kažu, redefinirala je pojam “power dressinga”.

Bili smo u Rovinju na predstavljanju noviteta kuće Chanel. Naglasak je stavljen na minimalizam i revitalizaciju, a nova beauty kolekcija nudi najbolje od preparativne i dekorativne kozmetike te sjajan novi miris. 

Goran Čižmešija i ovog je mjeseca na naše stranice donio genijalne odjevne kombinacije sa zagrebačkih ulica. Uvijek fantastično osjeća ritam grada i najstajliš prolaznici mu rado ispričaju detalje o svojem stilu.

Vlasnica poznatog zagrebačkog frizerskog salona Sophie Sanja Penava za Divu otkriva kako da kosa zasja ovoga ljeta unatoč svim izazovima sezone, a oduševit će vas Cheria Aber, 22-godišnjakinja iz Ugande koja već šest godina živi u Hrvatskoj.

Sa psihologinjama iz Psidacte porazgovarali smo o njihovoj inovativnoj aplikaciji koja roditeljima pomaže pratiti djetetov razvoj. Iva Gregov, Tea Klepac i Tara Lučev osmislile su aplikaciju za praćenje djetetova razvoja koja objedinjuje djetetove, ali i roditeljske potrebe. 

Naša Dubravka Prpić Znaor posjetila je Azurnu obalu koja se pokazala kao genijalna outdooor destinacija. Bila je na prvom izdanju "Outdoor Festivala 06'" koji je, tijekom tri atraktivna dana u Cannesu predstavio 60 sportova koji obuhvaćaju aktivnosti na moru i u planinama. 

Marija Pajić razgovarala je s Anom Roš, najboljom cheficom na svijetu i vlasnicom slovenske Hiše Franko. Otkrila je za Divu kako i s 49 godina radi po 18 sati te otvara farmu u Istri. 

Na beauty stranicama pozabavili smo se ruževima koji su se vratili u fokus, a cijela topla sezona rezervirana je za jarke nijanse ružičaste i crvene. Budući da su prirodni sastojci sve popularniji, jedna od tema inspirirana je upravo prirodom i novom kozmetikom koja sadrži razne ekosastojke, od aloe vere i ruže do meda i algi. 

Kosu u ljetnim danima čekaju brojni "izazovi" poput sunca, vjetra i morske soli, a da bi ostala zdrava i njegovana, treba je paziti i kod kuće. Njega kod kuće inspirirana je onom salonskom pa biramo formule koje čine razliku. 

U paketu Dive i Večernjeg lista čeka vas i posebna linija limited edition omekšivača koji svojom anti-age formulom čuvaju odjeću već od prvog pranja, a neodoljivim mirisima unose dašak luksuza u svakodnevicu. Novu Divu potražite na kioscima u subotu, ekskluzivno uz Večernji list. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".