Njega u udobnosti vlastita doma: Evo što vam je sve potrebno za spa kod kuće

Zimsko razdoblje vrijeme je kada našoj koži treba više brige nego inače zbog vremenskih uvjeta, manjka vitamina D, suhog zraka i još brojnih utjecaja pa nije čudo što tijelo žudi za odmorom i dobrim spa tretmanom.
Vidi originalni članak

I ne trebate rezervirati termin u beauty salonu, već ga možete napraviti u udobnosti vlastita doma, a za to vam treba samo nekoliko proizvoda i malo mira.

Dobar ugođaj

Opuštajuća glazba i mirisna svijeća uz nekoliko omiljenih proizvoda i vaš spa je već napola spreman. Odaberite miris koji vam najbolje odgovara da biste se opustili. Zagrijte prostoriju kako bi vam bilo ugodno i maknite sve detalje koji bi vam mogli ometati pažnju. Napunite kadu toplom kupkom i pripremite se za najbolji tretman koji će postati vaš novi ritual za opuštanje.

Mirišljavi piling

Mekana, nahranjena, glatka i mirisna koža. Dobar piling obnavlja površinski sloj kože i može pomoći kod manjih ožiljaka i strija, hiperpigmentacije i uraslih dlačica. Sastojci La PIEL Sugar babe pilinga za tijelo, s osam kraljevskih ulja i shea maslacem, regenerira, hrani i zaglađuje suhu i osjetljivu kožu koju ćete potom dodatno nahraniti mirisnim losionom.

Njega lica

Nakon napornog radnog tjedna, svima je potreban predah od teške šminke kako bi koža prodisala. La PIEL LAB kolekcija sjajno spaja kvalitetna, organska ulja, maslace i biljne ekstrakte s aktivnim sastojcima. Nježna pjena za čišćenje lica obogaćena je biljnim ekstraktima ružine vode, aloa vere, algi, kurkume i drugim prirodnim antioksidativnim ekstraktima koji njeguju kožu i daju joj sjaj, a kao idealan poklon dolazi u paketu s rukavicama za umivanje i mekom spužvicom za pranje lica, skidanje šminke, stimulaciju cirkulacije. Nakon dubinske njege, kožu ćete nahraniti nutritivnom dnevnom i noćnom kremom za lice, za sve tipove kože, koja licu daje svježinu, elastičnost i mladolikost. 

Ne zaboravite stopala, ruke i usne

Dolaskom hladnijih dana naše su ruke izložene hladnoći, baš kao i stopala koja su najčešće na meti zbog višeslojnog oblačenja čarapa i znojenja u zimskoj obući. Bogata krema za ruke i stopala štiti i njeguje suhu kožu te je obogaćena ceramidima, glicerinom, pantenolom, vitaminom E i uljima. Tijekom zime iznimno su osjetljive i usne zbog česte promjene temperature, hladnog zraka i grijanja u prostorijama stoga je važna hidratacija. „KISS ME“ lip balm s aromom maline obogaćen je vitaminom E i hranjivim sastojcima koji jačaju zaštitni sloj kože usana.

Kažu da najbolji pokloni dolaze u paketu, stoga La PIEL ove godine ima sjajne poklon-pakete koji su idealan poklon vama, ali i vašim najmilijima. 

Sadržaj nastao u suradnji s La PIEL-om.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".