Nina je majstorica za cvjetne čarolije, a teško je reći koja je dekoracija s vjenčanja ljepša!

Upoznajte Ninu Blečić koja je svoju strast pretvorila za posao i danas stoji iza prepoznatljivog brenda Pixy with Love.
Vidi originalni članak

Nevjerojatno je koliko nas okružuje divnih i inspirativnih stvari, samo ih moramo prepoznati i dopustiti im da nas usreće i učine naš život bogatijim, počinje priču Nina Blečić koja stoji iza brenda Pixy With Love. Nina je svojim dekoracijama mnogima uljepšala bitne dane u životu poput vjenčanja, a sve je počelo na pomalo netipičan način, kako i sama Nina kaže, sasvim spontano i prirodno:

– Suprug i ja smo, još kao studenti, postali roditelji triju vrckastih i veselih djevojčica Eme, Jane i Mare. Uz silan trud uložen u pronalazak posla u struci, profesora kineziologije, polako, ali sigurno iz mene je proizlazila silna kreativnost i želja za nekom svojom, vlastitom pričom. Posao profesorice nikako nisam uspjela pronaći pa sam, na nagovor moje drage prijateljice, fotografkinje Nine Anić, krenula na ovo divno cvjetno putovanje.

Nina kaže da je ne pitamo koji joj je cvijet omiljen. Odgovor na to pitanje jednostavno nema jer titulu favorita uvijek ima onaj koji trenutačno drži u ruci. Cvijeće opisuje kao nevjerojatno čudo prirode – kad ga je počela istraživati i upoznavati, svakim se danom u njega sve više zaljubljivala, a ono ju je sve više inspiriralo. Svaki novi dizajn cvijeća u njoj je stvorio nove ideje i želje za novim stvaranjem:

– Kad sam prvi put ustala u četiri ujutro zbog nabave cvijeća, a nakon toga ga zavrnutih rukava prenosila u svoj atelijer, usput još potajno režući koju granu s obližnjeg drveta jer je bila baš savršena, kad mi je pritom glava prštala od ideja i inspiracije, a osmijeh pun sreće i uzbuđenja nije silazio s lica, znala sam da mi je moja dobra vila Nina šapnula pravu stvar!

Ljepota je svuda oko nas, kaže, samo je treba prepoznati. Inspiraciju pronalazi u jednostavnim stvarima koje je okružuju, u ljudima, njihovim osobnostima, prostoru, slikama, knjigama... Nina kaže da su okidači svuda oko nas, samo ih treba prepoznati i iskoristiti. Sama stoji iza svakog projekta, no, priznaje, polako dolazi vrijeme za proširivanje tima. Za sve klijente s kojima radi kaže da su uistinu posebni i dragi ljudi, a svaki od njih dolazi s velikom znatiželjom i željom za suradnju:

– Psihološki je pristup iznimno bitna stavka u ovome poslu. Kad shvatite svakog ponaosob, inspiracija počne frcati, a klijenti to osjete i jedva čekaju ostvarenje nove suradnje.

Ninin Instagram-profil obiluje divnim cvijećem i bojama, a svaki detalj bio je dio nekog divnog projekta. Kad je pitamo koji joj je najdraži, teško joj je izdvojiti samo jedan projekt jer se s uvijek divnih i posebnih vjenčanja proširila i na dizajn evenata, scenografije filmskih setova, unutarnjih interijera...

– Svako stvaranje dizajna neke nove priče dosta je kompleksan proces, a uvijek se trudim pratiti okosnice na koje su me naveli klijenti, kao što su boje, teksture i materijali. Bitno je s klijentom proći teme koje su njima ponekad nebitne, ali su meni iznimno zanimljive jer tako saznam tko su i kako razmišljaju, a tako mi je lakše izvući zaključak i stvoriti savršenu personaliziranu priču.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".