Nevena Rendeli otkriva tajnu fantastičnog izgleda

Nema osobe koja se ne pita kako televizijska voditeljica Nevena Rendeli iz godine u godinu izgleda sve bolje? Odgovor i nije neka tajna; trči tri puta tjedno i pazi što jede. Upravo zbog svoje posvećenosti aktivnom i zdravom načinu života podržava ovogodišnji Europski tjedan sporta.
Vidi originalni članak

Odličnu tjelesnu formu ali i zdravlje, prelijepa Nevena duguje kontinuiranoj, pravilno usmjerenoj tjelovježbi koja je uz prehranu temelj fizičkog ali i mentalnog zdravlja.  
– Danas se vrlo malo ljudi bavi nekom aktivnošću, a neke statistike koje sam čitala kažu da su nam već i djeca pretila. Dakle situacija je vrlo alarmantna, stoga smatram kako bi upravo djecu od malih nogu trebalo usmjeravati što većem boravku u prirodi, pravilnoj prehrani i bavljenju sportom, bilo profesionalno ili rekreativno – otkriva voditeljica. 
Omiljeni sport uspješne televizijske voditeljice je trčanje, a u višegodišnjem sudjelovanju u utrkama i polumaratonima, Nevena je postigla i zavidne vremenske rezultate. Istrčati maraton glavni joj je cilj za sljedeću godinu, za što je kako kaže, potrebno više posvete treningu i trčanju. 

– Kao dijete trenirala sam košarku pa nakon toga tenis dok sam trčati počela prije dvije godine. Nakon svih momčadskih sportova koji zahtjevaju puno vremena, trčanje je odlično jer uz svoju poslovnu karijeru, trčati mogu kad želim, gdje želim i koliko želim – dodaje.
Upravo zbog svoje posvećenosti zdravom životu, Nevena podržava ovogodišnji Europski tjedan sporta koji hrvatske građane nastoji aktivirati i osvijestiti o važnosti tjelovježbe za čovjekovo zdravlje. Drugo izdanje Europskog tjedna sporta u Zagrebu počinje u subotu 10. rujna od 12 sati na zagrebačkom trgu Dr. Franje Tuđmana gdje će se građani moći upoznati s brojnim sportskim klubovima i sportovima. Svi posjetitelji tog će dana imati priliku isprobati brojne treninge poput pilatesa, yoge i drugih, a u 16 sati održat će se središnji trening projekta Aktivna Hrvatska. 
Ove godine u projekt Europski tjedan sporta uključili su se i brojni fitness centri diljem Hrvatske koji će građanima otvoriti svoja vrata i ponuditi besplatno vježbanje. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".