Nema panike, kofer. ove godine nudi originalne božićne darove za sve

Od onih najzahtjevnijih pa sve do simpatije koju želite impresionirati
Vidi originalni članak

kofer. dućan već je nekoliko godina, od strane brojnih Zagrepčana i njihovih gostiju u vrijeme Adventa, prepoznat kao omiljena destinacija za kupovinu originalnih božićnih darova, a ove sezone ponuda je bogatija no ikad.

Na kofer. policama mogu se pronaći pokloni za različite budžete, od 5 pa do 100 eura, a ono što im je zajedničko su vrhunska kvaliteta i kreativnost. Ne samo da surađujemo s lokalnim umjetnicima koji za nas izrađuju keramičke šalice i mini slikarska platna, već nudimo i ručno rađene originalne kofer. čokolade i prirodne čajeve iz vlastite proizvodnje.

Ponudu obogaćujemo konstantno, a konstanta kod nas je i činjenica da većinu poklona zapakiramo umjesto vas. Tako ćete bogate poklon pakete s premium ginom, hrvatskim vinima, šampanjcima, likerima i čajevima pronaći već zamotane u prigodnim omotima, spremne da ih stavite ispod bora.

Kako bismo vam dodatno olakšali kupnju božićnih darova, složili smo mini vodič s nama omiljenim proizvodima koje možete kupiti u Mesničkoj 6 te u pop up dućanima u Arena Centru i Mall of Split.

Za Secret Santu u uredu
Izvukli ste šeficu, i što sad? Zaputite se u kofer. U budžetu do 15 eura moći ćete je razveseliti poklon paketom s mini bočicom Freixenet pjenušca, čokoladom i solima za kadu, a sigurno će joj se svidjeti i zaliha ručno rađene čokolade i prirodnih čajeva. Poklon koji će oduševiti bit će i kofer. gin kuglica sa začinom, kao i kombinacije kuglice sa začinom i bočice teranina.

Za one koji uvijek mijenjaju poklone
Od njih strahujemo svi. Kad nam dođete u dućan i tražite preporuku, a vidimo da ste na iglama, znamo što je posrijedi. Zato smo ove godine složili premium boxeve u kojima se nalazi najbolje iz naše ponude. Ako nam dođu na vrata i traže zamjenu, okrenut ćemo ih natrag jer tko bi odbio poklon paket u kojem se nalazi šampanjac Moët Chandon, slavni rosé Whispering Angel ili viski Glenmorangie s tradicijom koja seže do 1843. godine?!

Za one koji uvijek rade ručak i kolače
Ono što su zaslužili su vaše vrijeme, zahvalnost, odmor i da netko ovaj zadatak preuzme na sebe (znamo, nema šanse da to prepuste). Obradujte ih Tea Box ili Spa Box poklon paketima u kojima se nalaze čajevi, keramičke šalice i prirodna kozmetika koji će biti idealni za oporavak nakon blagdana. Oduševiti ih možete i keramičkim tanjurima u dvije veličine, s potpisom brenda Morra Ceramics, a set mirišljave kozmetike s potpisom The Body Shopa također ne može biti naodmet.

Za simpatiju koju želite impresionirati
Ovo je prava prilika da pokažete svoju kreativnost i napravite personalizirani poklon paket. Nedavno smo predstavili “kofer. Složi sam box” u koji možete zapakirati sve što vidite na našim policama, od ginova, vina, tonica, začina, čajeva, keramičkih šalica, čokolada, prirodne kozmetike i čestitki!

Više informacija o poklon paketima i originalnim božićnim darovima s kofer. polica možete pronaći na službenoj stranici brenda www.kofer.hr te na Facebook Pageu te Instagram profilu.

Najbolji skincare pokloni za muškarce koji će ih oduševiti ovog Božića
Kultni parfemi iz 90-ih koje obožavamo nositi i danas
Srebrna boja kose novi je zimski trend koji je preuzeo društvene mreže, a isfurati je mogu samo odvažne dame

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".