Nedjelju oživite melodijama ovih novih albuma...

Tople mjesece nikako ne možemo zamisliti bez glazbe koja će obilježiti ljetne avanture. Od laganog i zločestog punka do glazbe za sanjarenje, u ova tri albuma možete pronaći baš sve to!
Vidi originalni članak

Blink 182 – „California“

Bend u čijim smo zabavnim pop-punk stvarma uživali kroz srednju školu vraća se albumom „California“ koji otvoreno pokazuje kako njihovo vrijeme nije prošlo. Štoviše, ovi bahati skateri ostali su mladi u duši te i dalje biraju biti selektivno „glupi“ i puni suosjećajne ljutnje. Album je miks power-balada i dinamičnih stvari kojima ni prije nismo mogli odoljeti.

Schoolboy Q – „Blank face“

Nakon što je javno priznao problem s ovisnošću, ali se uhvatio s njom u koštac i pritom izgubio zavidan broj kila, Schoolboy Q vraća se s novim LP-jem koji, iako ne sasvim, ima njegov prepoznatljiv i obožavan štih. Album je ispunjen gangsta stvarima koje pokazuju karakter South Centrala, kao i njegov britak humor, uz prepoznatljivo igranje stapanja glasa s melodijom.

 

Magic! – „Primary Colors“

Ako vas je oduševio „Rude“, njihov prvi megahit singl, ovaj album mogao bi biti razočarenje. Nalazi se negdje na pola puta između raggea, popa i Disney soundtracka, ispunjena pozitivom i nadom, ali čini se ni u jednoj pjesmi nema taj hit faktor koji je rude instantno imao. Ipak, kao lagana glazba za ugodno ljetnje popodne, dobar su izbor. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".