Natalia Vodianova udala se u neobičnoj, no prekrasnoj vjenčanici s potpisom ruske dizajnerice Ulyane Sergeenko

Umjesto ceremonije koja se trebala održati krajem lipnja, par je sudobnosno 'oui' izrekao ovih dana u pariškoj vijećnici
Vidi originalni članak

Nije bilo sumnje da će vjenčanje Natalije Vodianove i Antoinea Arnaulta biti jako chic, a s obzirom na situaciju, odlučili su se za intimnu ceremoniju u Parizu. Manekenka i poduzetnica na Instagramu je podijelila dašak atmosfere nakon vjenčanja i objavila fotografiju kako sa suprugom izlazi iz vijećnice, s buketom u ruci i osmjesima od uha do uha. 

Vodianova je odabrala vjenčanicu koju potpisuje ruska modna dizajnerica Ulyana Sergeenko, a vjenčanica se ističe zahvaljujući efektnom ovratniku, naglašenim remenima i remenom na struku. Njezin suprug, inače izvršni direktor brenda Berluti koji je dio LVMH grupacije u vlasništvu njegove obitelji, odabrao je besprijekorno plavo odijelo, upravo s potpisom brenda Berluti, piše Vouge

Par se trebao vjenčati 27. lipnja u opatiji Saint-Pierre d'Hautvillers, ali je datum pomaknut zbog pandemije. Zaručili su se na Silvestrovo, a manekenka je na društvenim mrežama tad podijelila fotografiju uz opis: Ova je godina bila lijepa i nezaboravna. 2020., stižemo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".