Natali Karppinen predstavila seriju fotografija s motivom ljubavi: 'Želimo svakoga potaknuti da sjaji na svoj način'

Počevši ove jeseni, Natali će imati četiri izložbe - doma u Helsinkiju, u Stockholmu, Švedskoj i po jednu u New Yorku te Los Angelesu.
Vidi originalni članak

Nakon duge stanke, što zbog pandemije u svijetu, što zbog umjetničkog zasićenja, Natali Karppinen vraća se s novim radovima kojima pomiče granice dosadašnjih. Počevši ove jeseni, Natali će imati četiri izložbe - doma u Helsinkiju, u Stockholmu, Švedskoj i po jednu u New Yorku te Los Angelesu.

Glavno lice i inspiracija ove izložbe je Eric Bäckman, švedski fotograf i gitarist benda Deathstars. Eric i Natali zajedničkim su snagama i kreativnošću stvoriti seriju fotografija koje će biti izložene pod nazivom "Love's spectrum".

- Razumjeti ljubav je teško, ali opet je svi tako lako osjećamo. Voljenje, život i rad na granici spektruma moj je modus operandi i nadam se da će fotografije iz ove izložbe otvoriti vrata prema slobodi izražavanja, otvorenosti uma, razumijevanju neobjašnjivog i vjeri da sve što je napravljeno iz i s ljubavi, nema rok trajanja - kaže Natali.

Fotografkinja dodaje:

- Ono što smo Eric i ja htjeli postići fotografijama jest slavljenje različitosti i da potaknemo svakog da sjajni na svoj način, u svim svojim najljepšim bojama osobnosti. Umjesto da bježimo od samih sebe, da skinemo sve maske i budemo ono što jesmo jer smo takvi najbolji i najposebniji.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".