Naomi Campbell (50) objavila da je postala mama: 'Nema veće ljubavi od ove'

Sretne vijesti podijelila je na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj se vide stopala novorođene djevojčice
Vidi originalni članak

Naomi Campbell na društvenim je mrežama podijelila sretnu vijest: 50-godišnja manekenka napisala je da je postala mama malene djevojčice, a fotografiju na Instagramu popratila je opisom:

- Ovaj prekrasan, mali blagoslov mene je odabrao kao svoju majku. Tako sam počašćena što ovu nježnu dušu imam u svojem životu, nema te riječi kojom bih opisala ovu životnu vezu koju dijelim s tobom, moj anđele. Nema veće ljubavi. 

Kako piše Daily Mail, Campbell je postala majka četiri godine nakon što je svojom izjavom zahvalila znanosti što joj je dala mogućnost da zasnuje obitelj "kada to sama poželi". Supermodel je danas iznenadila obožavatelje na Instagramu objavivši fotografiju malene djevojčice, odnosno njezinih stopala koja drži u ruci, pritom napisavši kako nikad nije osjećala veću ljubav od one koju sad osjeća. 

Campbell nije podijelila nikakve dodatne informacije, već je na fotografiji tek označila svoju majku, Valerie Morris-Campbell koja je i sama podijelila fotografiju uz opis:

- Čestitam svojom kćeri Naomi na rođenju kćeri, stvarno sam oduševljena jer sam dugo čekala da postanem baka. 

Objava o prinovi došla je nakon njezine izjave u kojoj je rekla da "cijelo vrijeme razmišlja o djeci, ali nije htjela samu sebe požurivati kad je u pitanju zasnivanje obitelji". U intervjuu a ES Magazine, još 2017. godine, rekla je:

- Cijelo vrijeme razmišljam o djeci, ali zahvaljujući znanosti, mislim da ih mogu imati kad to poželim.

Na pitanje bi li radije rodila djecu nego ih posvojila, Campbell je odgovorila: - Možda. Možda... Možda. 

Kad je u pitanju roditeljstvo, Campbell je ranije izjavila kako misli da je očinska figura vrlo važna. 

U jednom intevjuu za Vogue je izjavila:

- Voljela bih imati djecu, volim ih i uvijek ću ih voljeti. Kad sam u društvu djece, i sama postanem dijete. To je mala djevojčica u meni koju nikad ne želim izgubiti. 

Daily Mail piše kako je 2019. godine za Metro rekla kako djecu još uvijek ne želi, a iste je godine opovrgnula glasnile da je posvojila dijete koje su se pojavile zbog objave fotografije na Instagramu na Majčin dan, a nastala je kad je posjetila sirotište u Lagosu.  

Tajice kakve nosi PR menadžerica nosile su se osamdesetih, a sad su opet veliki hit
Borna Kotromanić ponovno krade pozornost: Efektan outfit nadopunila najtraženijom torbom sezone
Ako razmišljate o promjeni imidža, donosimo sve što morate znati o novoj, trendi tehnici bojanja kose
Zgodnoj brineti fantastično pristaje pripijena haljina u najpopularnijoj boji sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".