Naljepši street style prizori sa zagrebačkih ulica u kojem glavnu riječ imaju ljubavni parovi

Za Dan zaljubljenih pripremili smo romantičnu galeriju zaljubljenih parova koja će vam uljepšati dan
Vidi originalni članak

Dan zaljubljenih idealno je vrijeme da se prisjetimo prekrasnih prizora sa zagrebačke špice koji su nam u zadnjih nekoliko godina uvijek izmamili osmijeh na lice. Tijekom cijele godine, naš je Goran Čižmešija marljivo fotografirao odlične odjevne kombinacije sa zagrebačke špice, a osim stajlinga, uvijek su nas oduševile i sitnice koje bi sugovornici otkrili o svojem stilu.

Među omiljenim prizorima sa zagrebačkih gradskih ulica, svakako su ljubavni parovi koji bi Čižmešiji uvijek rado pozirali. Osim detalja o modni, akteri priča ponekad bi rado podijelili i ljubavnu priču. Povodom Valentinova, izdvojili smo najljepše ljubavne prizore sa zagrebačkih ulica koji su nastali prijašnjih godina.

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Jedan nas je poseban par razveselio i početkom veljače ove godine - radi se o paru od kojeg svi možemo učiti o stilu, ali ne samo o njemu. Nevenka Ivančec-Jakovac liječnica je i anesteziologinja čije su nas odjevne kombinacije osvojile već mnogo puta kad bi pozirala Goranu Čižmešiji. Tog joj se puta pridružio i suprug Ivan Jakovac, inače liječnik i radiolog.

- Rekli su da će biti lijep dan pa smo izašli u šetnju. Šeširi su nam strast, imamo ih puno, svatko najmanje dvadeset - rekao je tada par. Otkrili su i da, kad je u pitanju moda, oni su baš uvijek usklađeni:

- Toliko smo dugo zajedno da više ne znamo biti različiti! U 50 godina braka, ušli smo si međusobno pod kožu.

Tu je i bračni par Naletilić-Sabolek kojeg je Čižmešija fotografirao prošlog proljeća, i to kad su na špicu izašli prvi dan nakon 50 dana zbog lockdowna

- Izašli smo prvi put nakon 50 dana iz samoizolacije, pa je ovo bila prilika da se po starom običaju sredimo za subotnju špicu - rekli su tada Zrnka Naletilić, umirovljena profesorica književnosti i Miroslav Sabolek, umirovljeni diplomirani ekonomist. Gospođa Naletilić tada je odabrala jedan od svojih omiljenih motiva, sovu, dok je gospodin Sabolek rekao kako je leptir-mašna rezervirana za subotu, a u kolekciji ima oko 60 komada. 

Prošle smo godine u Dječjem vrtiću "Dječji koraci" klince pitali što je to ljubav i jesu li ikada bili zaljubljeni. Dječja je iskrenost divna pa će vas njihovi odgovori zasigurno oduševiti! Nas su stvarno nasmijali - tako je Filip rekao da je ljubav kad se s nekim oženiš, a Jana je dodala da je ljubav kad se ljubimo!

Summer Bell rekla je da je ljubav voljeti mamu u tatu, a na pitanje u koga su zaljubljeni Noveli je, uz smijeh odgovorila:

- U Vedrana... Onda se on zaljubio u drugu curu.

Što su djeca još ispričala o Valentinovu i ljubavi, pogledajte u videu:

Kombinacija divne slastičarke odlična je najava proljeća: Nosi cvjetnu haljinu domaće dizajnerice i neobične starke
Josipa Lisac danas slavi 71. rođendan, pronašli smo najekstravagantnija izdanja: 'Moj bunt traje od 18. godine'
Neutralni tonovi za top dojam: Bež torbe sjajno se slažu uz crnu i bit će vječni klasik u vašem ormaru
Profesorica engleskog i hrvatskog jezika čiji stil obožavamo: 'Zima je za neutralne boje i udobne kombinacije'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".