'Nakon potresa morale smo počistiti nered u dućanu, ispred nas je dočekao dragi kupac da bi nam pomogao'

Jedna članica grupe Zakaj volim Zagreb ispričala je što joj se dogodilo dan nakon jakog potresa u Zagrebz
Vidi originalni članak

U Facebook grupi 'Zakaj volim Zagreb' jedna je članica grupe podijelila objavu koja vraća vjeru u ljude, a u kratkom je roku prikupila više od 4500 lajkova te je podijeljena više od 60 puta. Riječ je o događaju koji se zbio dan nakon jakog potresa u Zagrebu, a objavu prenosimo u cijelosti:

- Želim podijeliti s vama jednu prekrasnu priču koja mi se danas dogodila. Prodavačica sam u trgovini prehrane na Novoj Vesi. U nedjelju, na sam dan potresa koji je pogodio Zagreb i okolicu, trgovina u kojoj radim bila je zatvorena. Danas ujutro, sve djelatnica trgovine morale su doći kako bi počistile nered u dućanu izazvan potresom i složiti robu za radni dan. 

Pred dućanom je stajao naš dragi kupac, mladić imena Marino. Marino nas je dočekao kako bi nam pomogao očistiti dućan. Mladić u svojim dvadesetim godinama odlučio je nesebično pomoći nama tetama u dućanu. Jedna predivna gesta mladića koja vraća vjeru u ljude. Hvala ti Marino, od teta iz dućana!

U videu pogledajte kako je Novi Sad pljeskao za Zagreb nakon potresa:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".