Nakon pokreta #StvarnaJA, Lana Jurčević je odlučila na još jedan način ohrabriti sve žene, a pridružile su se i mnoge poznate dame!

Bit kampanje je osvjestiti žensku snagu u ova nesigurna vremena i to da je svaka od nas posebna i iznimna i ne postoje fizičke prepreke koje bi nas spriječile da sjajimo najače što možemo!
Vidi originalni članak

Lana Jurčević je kao nastavak ovoljetne, potpuno spontane i iskrene priče s hashtagom #StvarnaJA, koja je uistinu imala veliki odjek u medijima, odlučila pokrenuti priču sa novim hashtagom #JaSamDijamant. Ponovno širi pozitivnu vibraciju i potiče žene da pokažu ljubav prema sebi, jer kada radimo zajedno, bodrimo se i navijamo jedna za drugu - najbolje smo! Bit kampanje je osvjestiti
žensku snagu u ova nesigurna vremena i to da je svaka od nas posebna i iznimna i ne postoje fizičke prepreke koje bi nas spriječile da sjajimo najače što možemo! Kako bi dotakla i pokrenula što veći broj žena, obratila im se i sa stranica svog branda La PIEL koji je za njih omogućio brojne nagrade.

Ono što se tražilo je da objave neku svoju dragu fotografiju na društvenim mrežama i napišu tri stvari koje vole kod sebe- karakterne osobine ili neko fizičko obilježje uz hashtag #StvarnaJA i #JaSamDijamant i time se priključe ovom „empowerement“ izazovu.Ili pak, odaberu drugu temu i napišu na koje su 3 stvari zahvalne u životu.

-  Svaka od nas zrači i sjaji kao dijamant kad otkrijemo i prihvatimo sebe u potpunosti, ali ne smijemo zaboraviti i na važnost onoga što imamo u životu, jer u vremenima u kojima živimo, imati i osjećati zahvalnost je od velikog značaja - Lana.

Odazvalo se puno žena sa svojim divnim pričama, a isto tako su i mnoge poznate voditeljice i glumice poput Ane Begić Tahiri, Nevene Rendeli, Katarine Baban, Ane Radišić i Jelene Lešić, dale podrsku kampanji i pridružile se ovoj pozitivnoj „akciji“.

Želja svih koji su dio ove lijepe priče je da se priključi što veći broj žena i da snaga ove emocije bodrenja, ohrabrenja i podizanja samopouzdanja odjekne što dalje i što snažnije. 

25 NAGRADA IZNENAĐENJA

Najiskrenije objave žena diljem regije objavljene do 23.01.2021. Lana i La PIEL nagradit će sa čak 20 poklona iznenađenja. Međutim, postoji i kreativni, nagradni natječaj #JaSamDijamant priče, koji završava 14.02. Nagrade su 5 pravih dijamantnih prstena ukupne vrijednosti 25 000 kn! Lanin brand La PIEL lansirao je tim povodom bombe za kupanje sa istom porukom. Sve su bombe za kupanje u obliku dijamanta i kao poklon iznenađenja u sebi kriju atraktivan prsten od nehrđajućeg čelika!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La PIEL | Prirodna kozmetika (@la_piel)

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".