Nakon kontroverznog lika Che najavljen je odlazak još jednog lika iz popularne HBO serije I tek tako...

Ovakav preokret u glumačkoj postavi serije ostavlja obožavatelje s brojnim pitanjima o smjeru u kojem će se razvijati priče likova.
Vidi originalni članak

Nakon što su obožavatelji s nestrpljenjem čekali završetak druge sezone serije I tek tako… (And Just Like That...), HBO je iznenadio svijet najavom obnavljanja serije za treću sezonu. Ova vijest došla je samo dan prije emitiranja dugo iščekivanog finala druge sezone, a s obzirom na oštre rasprave koje je serija često poticala na društvenim mrežama, jasno je da avanture Carrie Bradshaw, Mirande Hobbes i Charlotte York Goldenblatt privlače ogromnu pažnju publike.

HBO je najavio obnavljanje serije samo dan prije dugo iščekivanog finala druge sezone serije, u kojem je prikazana uloga omiljenog lika obožavatelja Kim Cattrall kao Samanthe Jones.

Maxova voditeljica originalnog sadržaja Sarah Aubrey izrazila je zadovoljstvo uspjehom serije tijekom druge sezone, ističući da je I tek tako... rangirana kao broj jedan Max Original serija. Očekivanja su visoka, a publika nestrpljivo očekuje nastavak priča omiljenih likova.

"Drago nam je što možemo podijeliti da je od pokretanja druge sezone, I tek tako… rangirana kao broj jedan Max Original serija, te je najgledanija serija Max Originala do sada", rekla je Sarah u izjavi prošlog ljeta koja je potvrdila da će se serija vratiti. "Jedva čekamo da publika vidi kamo će treća sezona odvesti naše omiljene Njujorčane. Oduševljeni smo što provodimo više vremena u svemiru Seksa i grada pričajući nove priče o životima ovih ambicioznih likova koje igraju nevjerojatni glumci.”

Uprkos očekivanjima da će većina glavnih glumaca nastaviti svoje uloge u trećoj sezoni serije I tek tako..., nedavni razvoj događaja donosi iznenađenja u glumačkoj postavi. Prva značajna iznimka je Sara Ramirez, koji su utjelovili kontroverznog lika komičara Che Diaz. Dana 17. siječnja 2024., Ramirez su na Instagramu objavili da je njihovo vrijeme u seriji završilo, tvrdeći da su ih direktori i agenti otpustili zbog podrške Palestincima i Gazi, stvarajući crne liste za glumce i radnike koji javno izražavaju takve stavove.

Međutim, drugi izvori iz produkcije osporavaju ove tvrdnje, navodeći da su Ramirez dobili otkaz jer lik Che nije donosio dodatnu vrijednost seriji nakon raskida s Mirandom u prethodnoj sezoni. Nadalje, navodi se da su obožavatelji smatrali lik Che dosadnim, te da je priča o komičarki koja se bori za uspjeh predstavljala gubitak vremena.

Još jedan lik koji će nedostajati u trećoj sezoni je Karen Pittman, koja je utjelovila profesoricu Pravnog fakulteta Columbia, Nya Wallace, Mirandinu prijateljicu. Potvrđeno je da Pittman neće sudjelovati u trećoj sezoni zbog sukoba rasporeda s njezinim drugim projektima, koji uključuju Apple TV+ The Morning Show i Netflixovu dramsku seriju Zauvijek. Izvori su rekli da je postojala velika namjera da Pittman bude u trećoj sezoni, a Nya je upisana u scenarij. Ali, nakon što su iscrpljeni svi načini da raspored funkcionira, to se pokazalo nemogućim.

“Bilo je zadovoljstvo imati Karen Pittman u ulozi pametne i zadivljujuće profesorice Nye Wallace. Kao što smo mi istinski uživali radeći s ovom dinamičnom glumicom, uživali su i drugi. Zbog njezinih obaveza s dvije druge streamer serije, postalo je očito da snimanje tri emisije nije moguće. Zbog realnosti produkcije, razočarani objavljujemo da nam sukobi oko rasporeda neće dopustiti da nastavimo s ovim likom kao dijelom treće sezone. Karen i Nya će nedostajati, a njezina Max obitelj i obožavatelji svi će je bodriti u njenim drugim nastojanjima”, objavili su kreatori serije.

Ovakav preokret u glumačkoj postavi serije ostavlja obožavatelje s brojnim pitanjima o smjeru u kojem će se razvijati priče likova. S obzirom na odlazak likova poput Chea i Nye, postavlja se pitanje što će se dogoditi s Mirandinom pričom i hoće li njezin povratak Skipperu nagovijestiti povratak još jedne originalne veze iz serije Seks i grad. Hoće li se Carrie ponovno susresti s Aidanom ili će se posvetiti petogodišnjoj stanci? I nakon intrigantnog završetka druge sezone, hoće li se Samantha konačno vratiti u priču?

Unatoč nagađanjima, detalji o nadolazećoj sezoni čuvaju se u tajnosti, ostavljajući obožavatelje s nestrpljenjem i u iščekivanju novih epizoda. Serija I tek tako... već je poznata po iznenađujućim zapletima i emotivnim trenucima, stoga je sasvim moguće da će treća sezona donijeti još nekoliko neočekivanih obrata.

Predviđeno je da se serija vrati u produkciju ovog svibnja, a na ekrane će se vratiti 2025., iako se točan datum izlaska tek treba objaviti.

Efektan kaput glavna je zvijezda stajlinga: 'Volim kombinacije sportskog s nečim elegantnim'
Modna ideja koju prepisujemo ovih dana: Čizme i traper na traper spoj su koji ne izlazi iz mode
Sensa Yoga Tranquility Retreat 2024.: Pridružite nam se na Lošinju od 10. do 12. svibnja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".