Najslađi video kojeg ćete danas vidjeti: George, Charlotte i Louis plješću zdravstvenim djelatnicima

Video je dio kampanje kojom se Britanci pozivaju da plješću i tako zahvale svim zdravstvenim djelatnicima
Vidi originalni članak

Na Instagram profilu Kensington Royal Kate Middleton i princ William podijelili su presladak video u kojem George, Charlotte i najmlađi Louis plješću svima koji sudjeluju u borbi protiv pandemije koronavirusa. Vojvoda i vojvotkinja već su više puta izrazili zahvalnost NHS-u, britanskoj Nacionalnoj zdravstvenoj službi, a ovaj je video dio kampanje kojom se Britanci pozivaju da stanu na prozore i ulaze svojih domova te zaplješću svim zdravstvenim djelatnicima..

- Svim liječnicima, medicinskim sestrama, njegovateljima, liječnicima opće prakse, farmaceutima, volonterima i drugim zdravstvenim djelatnicima koji neumorno pomažu svim pogođenim koronavirusom, hvala vam, napisali su na profilu Kensington Royal, ispod videa na kojem princ George, princeza Charlotte i princ Louis entuzijastično plješću ispred rezidencije Anmer Hall. Vjeruje se da će vojvoda i vojvotkinja ostati u Norfolku s djecom sve dok traje kriza s koronavirusom. Za to vrijeme, piše Vogue, George i Charlotte školuju se od doma. 

Pomoć pogođenima potresom u Zagrebu te zaraženima koronavirusom

"Zajedno za Zagreb"

Donacije za uplatitelje iz Hrvatske uplaćuju se na račun: HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5371 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke, na broj računa IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

"Hrvatska protiv koronavirusa"

Donacije za uplatitelje iz Republike Hrvatske uplaćuju se na račun HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5380 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke na broj računa: IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".