Najslađe fotografije koje ćete danas vidjeti: Kate Middleton fotografirala je princa Louisa za njegov 2. rođendan

Ovo nije prvi put da je vojvotkinja Catherine preuzela ulogu fotografa, a rezultat su prekrasne fotografije koje su podsjetnik na poseban trenutak u njihovim životima
Vidi originalni članak

Prije dvije godine svi su s nestrpljenjem čekali da vojvotkinja Kate i princ William izađu iz rodilišta s prinovom Louisom. Nakon nekoliko sati čekanja, Kate je izašla u crvenoj mini haljini, a svijet je tad upoznao malenog princa koji danas slavi drugi rođendan. Peteročlana obitelj rođendan najmlađeg člana proslavila je u palači Anmer Hall, gdje se cijela obitelj nalazi tijekom izolacije, a tradicionalno su na društvenim mrežama podijelili nekoliko rođendanskih portreta.

Fotografirala ih je vojvotkinja Catherine, koja već stoji iza nekoliko portreta Georgea, Charlotte i Louisa, a ovog puta dvogodišnjeg je princa "ulovila" u trenucima umjetničkog stvaralaštva, dok su mu ruke prekrivene bojama i podijelila konačan rezultat - preslatke fotografije koje su obilježile ovaj poseban trenutak u njihovim životima. 

Inače, ovo nije prvi put da je Kate preuzela ulogu fotografa. Naime, već neko vrijeme, umjesto angažiranja profesionalnog fotografa, Kate uzme fotoaparat u svoje ruke i zabilježi posebne trenutke iz njihovih života.

Inače, nedavno je rođendan proslavila i kraljica Elizabeta II. S obzirom na trenutačnu situaciju s pandemijom koronavirusa, njezin 94. rođendan proći će bez tradicionalne proslave i vojne parade koja se događa u lipnju jer smatra kako je neprimjereno s obzirom na okolnosti. Rođendanskim smo se povodom prisjetili njezinih odličnih odjevnih kombinacija koje možete vidjeti u galeriji:

FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".