Najskuplje ljeto zvijezda

Znamo da zvijezde (one svjetske, za domaće se ne bismo kladili) ne ljetuju u dvokrevetnom apartmanu u Selcu već za sebe unajmljuju cijele i to egzotične otoke, no tko su rekorderi u trošenju na godišnjem odmoru? I o kolikoj je svoti uopće riječ?
Vidi originalni članak

P. DIDDY

Jednog je ljeta unajmio za ljetovanje jahtu (kad već nema svoju). Ništa neobično, ali jahta je bila tako luksuzna da je tjedno stajala 840.000 dolara. Riječ je o ekstremnoj svoti, čak i za slavne.

KARDASHIANI

Vjerujemo se da niste ni sumnjali da ćemo i njih zateći ovdje. Na kratkom izletiću do Dominikanske Republike od jedva tri dana potrošili su 25.000 dolara. Ukupno ili dnevno?

JESSICA ALBA

Američka glumica vrlo angažirana oko majčinstva i prirodnih i zdravih proizvoda za djecu na ljetovanje s obitelji u talijanskom Amalfiju potrošila je gotovo 60.000 dolara.

ELLEN DEGENERES

Još jedna rekorderka. Poznata voditeljica i njezina djevojka, glumica Portia De Rossi spiskale su tonu novca na odmoru u Portofinu u Italiji – 137.500 dolara.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".