Najpoznatija svjetska influencerica objavila vijest o trudnoći, a suprug se našalio uz komentar koji je oduševio pratitelje

Objavila je fotografiju na kojoj sin drži fotografiju s ultrazvuka, a u kratkom roku prikupila je mnogo lajkova i čestitki
Vidi originalni članak

Chiara Ferragni, talijanska influencerica koja na društvenim mrežama ima više od 21 milijun pratitelja, danas je objavila sretnu vijest. Uz fotografija sinčića Lea koji drži fotografiju s ultrazvuka napisala je:

- Naša obitelj postaje sve veća. Leo će postati stariji brat.

Njezin suprug, glazbenik Fedez, u komentarima je šaljivo napisao kako nije imao pojma o tome, a njegov komentar, kao i cijela objava, u kratkom su roku prikupili mnoštvo komentara i "lajkova". 

Podsjetimo, dvogodišnji Leone rođen je 19. ožujka 2018. u Los Angelesu i to tri tjedna prije predviđenog termina, a odmilja zvani Leoncino u međuvremenu je postao prava zvijezda društvenih mreža. 

Nešto manje od šest mjeseci nakon rođenja sina, Chiara i Fedez vjenčali su se na Siciliji u društvu obitelji, prijatelja, ali i poznatih osoba. Nisu skrivali detalje vjenčanja pa su obožavatelji na Instagramu mogli dobivi uvid u ovaj bajkoviti događaj o kojem se dugo pisalo. Jedino što je Chiara skrivala do posljednjeg trenutka bila je, očekivano, vjenčanica, a odabrala je custom made model koji potpisuje Dior, odnosno kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri. Bračne zavjete izrekli su u Notu na Siciliji u Palazzo Ducezio, a trodnevna proslava održava se na imanju Dimora Delle Balze.

Povodom druge godišnjice braka, talijanska influencerica na društvenim je mrežama objavila video s vjenčanja kojim je raznježila pratitelje, a možete ga pogledati u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".