Najpoželjnije zdrave palačinke pronađite u Zagrebu!

FOTO: select pr FOTO: select pr FOTO: select pr FOTO: select pr
Nije tajna da omiljene obroke možemo bez grižnje savjesti jesti ako su oni pripremljeni na zdravi način. S obzirom na zdrave sastojke ovih nedoljivih palačinki, u njima možemo bezbrižno uživati, iako ljeto još traje!
Vidi originalni članak

Crna, zelena, bezglutenska i ljetna light palačinka učinile su pravi hit od palačinkarnice Latina u Savksoj 23a. Ove zagrebačke hit palačinke oduševljavaju brojne turiste koji su preplavili Zagreb, a vrijeme je i da ih vi upoznate i isprobate. Palačinke su pripremljene od namirnica koje se nalaze na samom vrhu najpoželjnijih zdravih sastojaka gotovo svih nutricionista. 

Iako su intenzivne crne i zelene boje, ove dvije palačinke u sebi ne sadrže umjetna bojila, već aktivni ugljen i špinat. Aktivni ugljen ima višestruku primjenu, a glavno svojstvo mu je otklanjanje toksina iz tijela, što crnu palačinku čini crnom kraljicom svih palačinki. Zelena palačinka, prirodne je zelene boje dobivene od špinata, koji je nazvan i supernamirnicom zbog svojih svojstava. Bezglutenska palačinka jedna je od najtraženijih palačinki te je oduševila sve poklonike zdrave prehrane, kao i sve one koji zbog zdravstvenih razloga od sad mogu slobodno uživati u palačinkama.

Ljetna palačinka Blueberry prepuna šumskog voća koji svojim koloritom, vitaminima i drugim blagodatim sastojcima imaju pozitivan učinak za zdravlje i ljepotu te su u ljetnim mjesecima dostupnije svježe, kombinacija s palačinkama pun su pogodak za potpuni užitak u ljetnim mjesecima. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".