Najavljena je nova sezona popularne serije Emily u Parizu: Evo što nas sve očekuje u četvrtoj sezoni!

Postoji jedno jamstvo za četvrtu sezonu: što god Emily Cooper radila, radit će to sa stilom.
Vidi originalni članak

Treća sezone popularne Netflixove serije ‘Emily in Paris’ izašla je u božićno vrijeme 2022. godine, što se sada čini kao da je prošla cijela vječnost od puštanja novih epizoda, No, još malo i serije koja ima genijalne modne trenutke koje rado pratimo na malim ekranima, ali i društvenim mrežama, ponovno se vraća.

Naime, Netflix, a i glavna glumica serije Lily Collins objavili su da se serija službeno vraća u produkciju u Parizu.

“Bonjour četvrta sezona! Emily u Parizu ponovno je u produkciju”, glasila je njihova objava, uz koju je bila fotografija na kojoj se vidi kako Lily drži scenarij za epizodu 401, koja je  sastavljena 17. siječnja 2024. 

Lily nam je već dala nekoliko natuknica o tome što slijedi u sljedećoj seriji. Navodno će Emily otići iz Pariza tijekom četvrte sezone. Tijekom Netflixovog događaja TUDUM 2023., Lily je procijenila što možemo očekivati ​​u novoj sezoni, a očito je na popisu i putovanje u Rim.

"Iako će Emilyno srce uvijek ostati vjerno Parizu, njezin život ove sezone doživljava neke neočekivane obrate", rekla je. “Nemojte se iznenaditi ako ćete je pronaći na rimskim praznicima."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Je li Alfie još uvijek slomljenog srca? Hoće li Gabriel dobiti svoju Michelinovu zvjezdicu? Hoće li Mindy i bend ići na Euroviziju? A što je s Camille? I nemojmo zaboraviti glavno pitanje: hoće li se Emily i Gabriel konačno spojiti? Sve su to pitanja na koja očekujemo odgovor u idućoj sezoni. U svakom slučaju, postoji jedno jamstvo za četvrtu sezonu: što god Emily Cooper radila, radit će to sa stilom.

Iako su Netflixove serije, čak i one koje su bile relativno dobro prihvaćene, poznate po tome što se naglo otkazuju nakon samo jedne ili dvije sezone, možete biti mirni znajući da će četvrta sezona Emily u Parizu zajamčeno biti puštena na Netflixu.

Datum premijere četvrte sezone tek treba biti objavljen, tako da sve što imamo za sada su neka obrazložena nagađanja. Druga i treća sezona serije Emily u Parizu premijerno su prikazane krajem prosinca, neposredno prije Božića, pa rekli bismo da će datum premijere četvrte sezone biti krajem prosinca 2024.

Odličan par u totalno stajliš kombinacijama: Ona bira trendove, a on klasiku s pomakom!
Kratke vjenčanice najveći su trend ove godine, a mi smo izdvojili najbolje modele iz domaćih kolekcija
Dior je izdao novi parfem koji mirisom podsjeća na couture miris luksuzne kuće
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".