Na današnji dan...

Ova mlada Amerikanka nalazi se na listi najboljih glumica svijeta, a ima tek dvadeset i pet godina. No, osim što je talentirana, Jennifer nam je još prije par godina pokazala koliko voli modu.
Vidi originalni članak

Prije tri godine započela je ljubavna veza između Diora i Jennifer Lawrence. Naime, 2012. godine kreativni direktor poznate modne kuće, Raf Simons pitao je Jennifer hoće li biti zaštitno lice Diora, nakon što ju je ugledao u filmu  s kojim se glumica proslavila "Igre gladi". Tako je Jennifer svoju prvu reklamnu kampanju snimila u proljeće 2013. godine, kada je predstavila novu kolekciju torbi pod nazivom Miss Dior. Ovo je prva luskuzna modna kuća s kojom je Jennifer potpisala suradnju, a ponude su se dalje samo redale.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".