Možete li prebrojati koliko ste Njofra pojeli? Prvi Njofra bio je nešto drugačiji, a evo koji ga je sladoled zamijenio

Okus Njofre jedan je od onih koji nas istog trenutka vraća u djetinjstvo, a osim vanilije, Ledo je kroz godine predstavio još dva okusa - čokoladu i punč.
Vidi originalni članak

Kad pričamo o najboljim sladoledima našeg djetinjstva, Njofra odmah dolazi u prvi plan. Njofru više ne možemo pronaći u škrinjama sa sladoledom, a teško je i izbrojati koliko smo ih samo pojeli... Prvi Njofra lansiran je 1983. godine, za 25 godina Leda, a bio je nešto drugačiji od onog kakvog poznajemo.

Naime, prvi oblik Njofre bio je špičast, a Ledo ga je kasnije počeo proizvoditi na stroju na kojem se danas proizvodi Snjeguljica, vjerojatno najpoznatiji Ledov sladoled, pa je i Njofra poprimio taj oblik. 

Omiljen i najpopularniji okus definitivno je vanilija, no Ledo je kroz godine predstavio i Njofra okus čokolade, lansiran 2010. godine te Njofra okus punča, lansiran 2011.

2015. Njofra je lansiran u multipack pakiranju koji je dolazio u konceptu s vicevima, a takvo je pakiranje bilo idealno za cijelo društvo.

- Sakupite svoju ekipu i podijelite im 5 sladoleda iz pakiranja, onaj koji zadnji pojede Njofru dužan je odmah otići po novu kutiju jer na jednom sladoledu sigurno nećete ostati. Zabavite se dok ližete Njofru jer u svakoj kutiji dolazi jedna od pet različitih knjižica s vicevima, poručili su tad iz Leda te dodali da odličan okus punča, preliven čokoladom i komadićima lješnjaka jamči zadovoljustvo, kako mlađim, tako i starijim ukućanima. 

Na žalost ljubitelja ovog kultnog sladoleda, do danas su se ugasili svi Njofra proizvodi i trenutačno niti jedan ne postoji u Ledovom asortimanu. Kao zamjena, došao je Macho sladoled.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".