Moj Planer obilježava deset godina snova, mašte, truda i uspjeha

Povodom 10. rođendana, Ulica Snova je pripremila slavljeničku kampanju s Magdalenom Bešker, osnivačicom brenda u glavnoj ulozi kako bi proslavili dosadašnje uspjehe te predstavili Moj Planer 2022.
Vidi originalni članak

Kroz godine, Moj Planer je redovito nudio nove rubrike, nove mogućnosti te brojne suradnje i darivanja kojima je osvojio srca kupcima diljem Hrvatske i šire. Povodom 10. rođendana, Ulica Snova je pripremila slavljeničku kampanju s Magdalenom Bešker, osnivačicom brenda u glavnoj ulozi kako bi proslavili dosadašnje uspjehe te predstavili Moj Planer 2022.

Osim još simpatičnijeg dizajna, novi Moj Planer dolazi u suradnji s renomiranim brendovima, poput Avona, Hendricks Gina te Aquae Vivae toplica. Snimanje je održano u predivnom ambijentu Amadria Park hotela u Zagrebu pod kreativnim vodstvom talentirane Maje Kauzlarić iz Cvijeta Kreative koja je zaslužna za dekoraciju seta. Magdalena je za ovu prigodu nosila bajkovitu haljinu butika I do Weddings. Kampanja nas vodi ulicom snova kojom je i sama Magdalena prošla osmišljavajući sve te divne proizvode.

Kako je sve počelo?

Magdalena Bešker, kreativna poduzetnica iz Svete Nedelje, u potrazi za savršenim ženskim planerom, došla je na ideju da osmisli vlastiti. Lansiran davne 2011. godine, Moj Planer je donio dašak svježine na hrvatsko tržište planera.

- Željela sam planer koji će korisnike motivirati da svoje planove zapisuju, realiziraju i pamte. Moj Planer je otpočetka bio dostupan u širokoj paleti boja, a njegova draž je bila u razigranoj unutrašnjosti te personaliziranim koricama - otkriva Magdalena, koja je s vremenom ponudu proširila i na druge personalizirane proizvode, a njezin My Passport etui postao je prepoznatljiv kao unikatan hrvatski suvenir. Osim toga, tu su i Moj Rokovnik, My Business Planer, Etui za Index, Etui za Dokumente, Bookmarker, Spomenar, Kemijske Olovke te Etui za kemijske olovke.

Poseban hit je i My Sparkly planer koji plijeni pažnju elegantnim ženstvenim šljokicama. Magdalena je nedavno otvorila i novu tvrtku Magbellis orijentiranu na ponudu personaliziranih proizvoda za kućne ljubimce, no prva ljubav se pamti, pa je Moj Planer i dalje njen najdraži proizvod i ono po čemu je poznata. Ulica Snova ima u pripremi i druge fantastične novitete koji će u nadolazećim godinama stvarati povijest originalnog hrvatskog kreativnog stvaralaštva. Ukoliko i vi želite biti dio njihove obitelji te ostvariti brojne pogodnosti u nadolazećem periodu, zapratite Ulicu Snova na društvenim mrežama, Instagram @ulicasnova, Facebook: @MojPlaner i web stranici www.ulicasnova.hr.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".